Povezane vesti
"Boli te što imam intimne odnose sa tvojim mužem pored tebe": Ljubavnica zgrozila javnost, pomenula Ani decu: Ćurčićka se…
Blic 07.03.2023
Ana Ćurčić doživela je emotivni slom nakon svađe sa ljubavnicom svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, Anđelom Đuričić. Anu je dovelo do ludila to što je Anđela ispričala kako je Ćurčićka tukla svoju decu kajišem. - Moja deca i Zvezdanova deca su… »
Haos! Anđela se ne zaustavlja u bezobrazluku, ponovo potkačila Aninu za decu, Ćurčićeva plakala, a evo šta radi Zveki
Kurir 07.03.2023
Ana Ćurčić rasplakala se tokom žestoke svađe sa ljubavnicom njenog bivšeg i Anđelom Đuričić. - Moja deca i Zvezdanova deca su isto. Sve što kažeš za moju decu, govoriš i za njega. Da li ti je to jasno? - upitala je Ana. - Na kraju sam došla do zaključka… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Karlik Džons bez lažne skromnosti: Jedan sam od najboljih plejmekera u Evroligi, ako ne i najbolji
Danas pre 6 minutajoš 33 povezane
Vreme danas: Vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Sve što znamo o 19. danu rata na Bliskom istoku: Teheran obećava osvetu za smrt Alija Laridžanija, Tramp kritikuje NATO, iranske rakete padaju na Tel Aviv
Nedeljnik pre 1 satjoš 10 povezanih
Vlada saopštila: Dogovorili se predstavnici Ministarstva poljoprivrede, proizvođača mleka, mlekara, uvoznici
N1 Info pre 56 minutajoš 11 povezanih