Povezane vesti
"U školi nisu hteli da se druže sa mnom jer sam romkinja": Bolna ispovest naše pevačice koja je raspametila sve na "Beoviziji…
Blic 07.03.2023
Zejna Murkić skrenula je pažnju na sebe svojim nastupom na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2023", a za pesmu "Rumba" i performans na sceni dobila je pohvale kako od publike, tako i od kolega. Zejna je kao vrlo osvešćena mlada pevačica jednom prilikom… »
"U školi nisu hteli da se druže sa mnom jer sam romkinja": Zejna o šikaniranju i Evroviziji - "Bila sam razočarana"
Mondo 07.03.2023
Pevačica Zejna Murkić komentariše takmičenje Pesma za Evroviziju i otkriva zašto je bila aktivna na Tviteru dok je trajalo glasanje. Pevačica Zejna Murkić komentariše takmičenje Pesma za Evroviziju i otkriva zašto je bila aktivna na Tviteru dok je… »
Vesti dana »
(BLOG) Rasprava o Petrašinovićevim zakonima u Skupštini: "Predlog izmene izbornih zakona kozmetički"
N1 Info pre 43 minutajoš 58 povezanih
Hitno upozorenje na oluju za područja Zapadne i Istočne Srbije, Šumadije i Pomoravlja
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Olujni vetar obarao stabla u Zagrebu, nosio krovove, gradski prevoz u prekidu
RTV pre 18 minutajoš 55 povezanih
Mir na Bliskom istoku nije ni na pomolu Fidan: Izraelski ekspanzionizam ostaje primarno bezbednosno pitanje u regionu
Večernje novosti pre 43 minutajoš 21 povezana
Inflacija u Srbiji hvata zalet - u aprilu skočila na 3,3 odsto
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 16 povezanih