Povezane vesti
"U školi nisu hteli da se druže sa mnom jer sam romkinja": Bolna ispovest naše pevačice koja je raspametila sve na "Beoviziji…
Blic 07.03.2023
Zejna Murkić skrenula je pažnju na sebe svojim nastupom na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2023", a za pesmu "Rumba" i performans na sceni dobila je pohvale kako od publike, tako i od kolega. Zejna je kao vrlo osvešćena mlada pevačica jednom prilikom… »
"U školi nisu hteli da se druže sa mnom jer sam romkinja": Zejna o šikaniranju i Evroviziji - "Bila sam razočarana"
Mondo 07.03.2023
Pevačica Zejna Murkić komentariše takmičenje Pesma za Evroviziju i otkriva zašto je bila aktivna na Tviteru dok je trajalo glasanje. Pevačica Zejna Murkić komentariše takmičenje Pesma za Evroviziju i otkriva zašto je bila aktivna na Tviteru dok je… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Vreme pre 28 minutajoš 15 povezanih
Na severu suvo sa sunčanim periodima, u ostatku zemlje kiša i lokalni pljuskovi: Kakav nas vikend čeka
N1 Info pre 13 minutajoš 9 povezanih
Na današnji dan: Umrli Stevan Sremac i Delča, rođeni Bolivar i Aleksandar Dima Otac
Radio 021 pre 18 minutajoš 2 povezane
Više od 20.000 ljudi u Francuskoj evakuisano zbog požara, borba sa vatrom i u Italiji i Španiji
BBC News pre 18 minutajoš 2 povezane