Povezane vesti

Ovo je vojnik kog su streljali kad je rekao "Slava Ukrajini" Sestra potvrdila identitet: Moj brat nikad nije skrivao istinu…

Kurir 07.03.2023
Otkriven je identitet novog ukrajinskog heroja koji navodno ruskim agresorima govori "Slava Ukrajini" neposredno pred pogubljenje, pušeći pritom svoju poslednju cigaretu. Snimak stravičnog pogubljenja ukrajinskog vojnika munjevitom brzinom se proširio… »

Rusija i Ukrajina: Snimak ubistva zarobljenog ukrajinskog vojnika - „Pronaći ćemo ubice", poruka je Kijeva

Južne vesti 07.03.2023
Screenshot video Vlasti u Kijevu obećale su da će pronaći ruske vojnike sa snimka na kojem se vidi kako ubijaju nenaoružanog ukrajinskog ratnog zarobljenika. „Pronaći ćemo ubice, rekao je Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine. Na snimku se vidi… »

Ukrajinci se zakleli: Osvetićemo se

B92 07.03.2023
Ukrajinska vojska saopštila je da će se osvetiti za smrt svog vojnika, koji je navodno kao zarobljenik ubijen rafalnom vatrom nakon povika "Slava Ukrajini". Podsetimo, juče se društvenim mrežama proširio snimak na kome se, po svemu sudeći, vidi… »

Klupko se odmotava: Smaknula ga je grupa iz "Vagnera", a na ruci njihovog vođe piše "Kosovo je Srbija"?

B92 07.03.2023
Ne stišava se bura oko hladnokrvno ubijenog ukrajinskog ratnog zarobljenika koji je ubijen sa cigaretom u ustima, nakon što je izjavio “Slava Ukrajini”. Podsetimo, snimak je objavljen u ponedeljak. Nije se znalo ni ko ga je napravio, ni gde ni kada… »

Otkriven identitet svirepo ubijenog Ukrajinca, koji je sa cigaretom u ustima pre smrti rekao: "Slava Ukrajini"

B92 07.03.2023
Na društvenoj mreži Tviter naveden identitet ukrajinskog ratnog zarobljenika koji je hladnokrvno ubijen i zbog kog je režim u Kijevu zatražio hitnu istragu. Reč je o zarobljeniku čije pogubljenje je u ponedeljak objavljeno na društvenim mrežama… »

‘Zarobljeni vojnik brutalno ubijen’ – Zelenski traži istragu međunarodnog suda

Al Jazeera 07.03.2023
Snimak na društvenim mrežama koji prikazuje kako ruske snage pogubljuju ukrajinskog vojnika najnoviji je dokaz da je ‘ovaj rat genocidan’, rekao je ukrajinski šef diplomatije. Ukrajina je zatražila od Međunarodnog krivičnog suda (ICC) da… »

On je prkosio Rusima do poslednjeg trenutka: Objavljen identitet ubijenog ukrajinskog heroja iz stravičnog snimka, oglasila se…

Blic 07.03.2023
Čini se da je otkriven identitet novog ukrajinskog heroja koji je neposredno pre nego što su ga ubili ruski vojnici, dok je pušio poslednju cigaretu, hladnokrvno rekao „Slava Ukrajini“. Snimak navodne stravične egzekucije ukrajinskog vojnika se… »

Rusija i Ukrajina: Snimak ubistva zarobljenog ukrajinskog vojnika - „Pronaći ćemo ubice", poruka je Kijeva

BBC News 07.03.2023
U objavi komande ukrajinske kopnene vojske na društvenoj mreži Telegram navodi se da se radi o Timofeju Mikolajeviču Šaduri, prenosi novinska agencija AFP. Vlasti u Kijevu obećale su da će pronaći ruske vojnike sa snimka na kojem se vidi kako… »

Otkriven identitet Ukrajinca koji je brutalno ubijen: Zarobljen u februaru, sumnja se da ga je ubio nacista s nadimkom…

Nova 07.03.2023
Kako prenose ukrajinski mediji, otkriven je identitet ukrajinskog vojnika koji je neposredno pred pogubljenje ruskim agresorima hladno dobacio "Slava Ukrajini", pušeći pritom svoju poslednju cigaretu. Video stravičnog pogubljenja ukrajinskog vojnika… »

Puši poslednju cigaretu i hladnokrvno viče "Slava Ukrajini"! Ovo je vojnik koji je prkosio Rusima do poslednjeg trenutka

Mondo 07.03.2023
Ukrajinska vojska je objavila da se radi o Timofiju Šaduri, kojeg su navodno streljali Rusi. Ukrajinska vojska je objavila da se radi o Timofiju Šaduri, kojeg su navodno streljali Rusi. Čini se da je otkriven identitet novog ukrajinskog heroja koji je… »

Poznat identitet ubijenog ukrajinskog vojnika, javila se njegova sestra: "Sposoban da tako stoji pred Rusima"

Telegraf 07.03.2023
Timofi je bio pripadnik 30 Brigade poslednji put je viđen u blizini Bahmuta, grada oko kog se već nedeljama vode najžustrije borbe. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je da njegova zemlja traži ruskog vojnika koji je navodno ubio… »

Rusija i Ukrajina: Snimak ubistva zarobljenog ukrajinskog vojnika: „Pronaći ćemo ubice", poruka je Kijeva

Radio 021 07.03.2023
U objavi komande ukrajinske kopnene vojske na društvenoj mreži Telegram navodi se da se radi o Timofeju Mikolajeviču Šaduri, prenosi novinska agencija AFP. Screenshot video Vlasti u Kijevu obećale su da će pronaći ruske vojnike sa snimka na kojem… »

Rusija i Ukrajina: Snimak ubistva zarobljenog ukrajinskog vojnika: „Pronaći ćemo ubice“, poruka je Kijeva

Danas 07.03.2023
Vlasti u Kijevu obećale su da će pronaći ruske vojnike sa snimka na kojem se vidi kako ubijaju nenaoružanog ukrajinskog ratnog zarobljenika. „Pronaći ćemo ubice, rekao je Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine. Na snimku se vidi kako ukrajinski… »

Ukrajina na nogama: Ko je ubio čoveka koji je hladnokrvno stavio cigaretu u usta i rekao "slava Ukrajini"?

B92 07.03.2023
Kijev -- Najviši ukrajinski zvaničnici pozvali na hitno pronalaženje članova ruske vojske koji su hladnokrvno ubili ukrajinskog ratnog zarobljenika. Reč je o Ukrajincu koji je potpuno smireno, u sekundama pre nego što je ubijen, stavio cigaretu u… »

Ukrajina poziva na istragu nakon snimka na kojem Rusi ubijaju ukrajinskog zarobljenika

Slobodna Evropa 07.03.2023
Ukrajinske vlasti pozvale su na istragu ratnih zločina nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak koji pokazuje ruske snage kako likvidiraju zarobljenog ukrajinskog vojnika. "Ubojice ćemo pronaći", poručio je u ponedjeljak ukrajinski… »

Zarobljen ukrajinski vojnik izgovorio "slava Ukrajini", pa ubijen? Kijev besan, traže hitnu istragu

Telegraf 07.03.2023
Identitet ubijenog vojnika, kao i njegovog ubice, još uvek nije saopšten. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je da njegova zemlja traži ruskog vojnika koji je navodno ubio nenaoružanog ukrajinskog zarobljenika. "Mi ćemo pronaći… »

Vesti dana »