Povezane vesti
"Povucite izmene Krivičnog zakonika" Srpskainfo se pridružila protestu protiv kriminalizacije klevete u Srpskoj, ovo je…
Blic 07.03.2023
Redakcija dnevnih novina „EuroBlic“ i portala Srpskainfo javno se pridružuje protestu novinarske zajednice i javnosti u Republici u Srpskoj protiv predloženih izmena Krivičnog zakonika RS. U skladu s tim, od Vlade Republike Srpske, konkretno od premijera… »
Odbrana vlasti od klevete ili istine: Tako mi časti i ugleda “muljao” sam, ali ne možete da me vređate
Blic 07.03.2023
Da li vlast izmenama i dopunama Krivičnog zakonika Srpske ustaje protiv lažnih vesti ili protiv slobodnih medija koji pišu i istražuju o kriminalu, lažnim diplomama, nesposobnim direktorima javnih preduzeća i ustanova, ili nepotizmu u istima, nameštenim… »
Vesti dana »
Jokića čeka pakleno težak zadatak! Srbin dobio loše vesti posle novog tripl-dabla: Predstoji mu velika borba i neviđena bitka! Poruka je jasna!
Kurir pre 0 minutajoš 29 povezanih
Meteorolozi upozoravaju na obilne padavine i sneg na planinama, a od ovog datuma se u Srbiju vraća miholjsko leto
Nova pre 29 minutajoš 17 povezanih
Tragedija na Novom Beogradu: Porodica stradala u sudaru sa „audijem“
Vreme pre 44 minutajoš 38 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad na Kijev: Troje mrtvih, 29 povređenih, među njima i šestoro dece
Euronews pre 15 minutajoš 8 povezanih