Povezane vesti
"Povucite izmene Krivičnog zakonika" Srpskainfo se pridružila protestu protiv kriminalizacije klevete u Srpskoj, ovo je…
Blic 07.03.2023
Redakcija dnevnih novina „EuroBlic“ i portala Srpskainfo javno se pridružuje protestu novinarske zajednice i javnosti u Republici u Srpskoj protiv predloženih izmena Krivičnog zakonika RS. U skladu s tim, od Vlade Republike Srpske, konkretno od premijera… »
Odbrana vlasti od klevete ili istine: Tako mi časti i ugleda “muljao” sam, ali ne možete da me vređate
Blic 07.03.2023
Da li vlast izmenama i dopunama Krivičnog zakonika Srpske ustaje protiv lažnih vesti ili protiv slobodnih medija koji pišu i istražuju o kriminalu, lažnim diplomama, nesposobnim direktorima javnih preduzeća i ustanova, ili nepotizmu u istima, nameštenim… »
Vesti dana »

Posle oblačnog jutra, stiže razvedravanje: U Srbiji danas do 29 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 31 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 51 minutajoš 14 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski dronovi napali Sumi, ukrajinski udar na Lenjingradsku oblast
Euronews pre 36 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 46 minutajoš 1 povezana