Povezane vesti
Bajatović: Ja sam žrtva Vlade – za 30 sekundi te postave, za toliko te smene
N1 Info 07.03.2023
Dokle ću biti na čelu Srbijagasa ne odlučujem ja. A ko će biti - opet ne odlučujem ja, rekao je Dušan Bajatović na Kopaonik biznis forumu. "Ja sam žrtva Vlade Republike Srbije - dođu na sednicu, za 30 sekundi te postave, za 30 sekundi te smene… »
Bajatović: Ja sam žrtva Vlade – za 30 sekundi te postave, za toliko te smene
Danas 07.03.2023
Dokle ću biti na čelu Srbijagasa ne odlučujem ja. A ko će biti – opet ne odlučujem ja, rekao je Dušan Bajatović na Kopaonik biznis forumu. „Ja sam žrtva Vlade Republike Srbije – dođu na sednicu, za 30 sekundi te postave, za 30 sekundi te… »
Bajatović: Prijaviću se ponovo za direktora Srbijagasa kada bude konkurs
Dnevnik 07.03.2023
KOPAONIK: Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je danas na Kopaoniku da se, kada je reč o tom preduzeću, ne oseća prozvanim zbog toga što MMF i Svetska banka traže postavljanje profesionalnog menadžmenta i najavio da će se ponovo… »
"Neka raspišu konkurs i ja ću da konkurišem": Bajatović: Prijaviću se ponovo za direktora Srbijagasa
Blic 07.03.2023
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je danas na Kopaoniku da se, kada je reč o tom preduzeću, ne oseća prozvanim zbog toga što MMF i Svetska banka traže postavljanje profesionalnog menadžmenta i najavio da će se ponovo, kada bude… »
Vesti dana »
Trener Crvene zvezde posle meča sa Bajernom: Flik me je pohvalio jer smo ih fenomenalno blokirali u nekim fazama igre
Danas pre 6 satijoš 12 povezanih