Povezane vesti
Bajatović: Ja sam žrtva Vlade – za 30 sekundi te postave, za toliko te smene
N1 Info 07.03.2023
Dokle ću biti na čelu Srbijagasa ne odlučujem ja. A ko će biti - opet ne odlučujem ja, rekao je Dušan Bajatović na Kopaonik biznis forumu. "Ja sam žrtva Vlade Republike Srbije - dođu na sednicu, za 30 sekundi te postave, za 30 sekundi te smene… »
Bajatović: Ja sam žrtva Vlade – za 30 sekundi te postave, za toliko te smene
Danas 07.03.2023
Dokle ću biti na čelu Srbijagasa ne odlučujem ja. A ko će biti – opet ne odlučujem ja, rekao je Dušan Bajatović na Kopaonik biznis forumu. „Ja sam žrtva Vlade Republike Srbije – dođu na sednicu, za 30 sekundi te postave, za 30 sekundi te… »
Bajatović: Prijaviću se ponovo za direktora Srbijagasa kada bude konkurs
Dnevnik 07.03.2023
KOPAONIK: Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović rekao je danas na Kopaoniku da se, kada je reč o tom preduzeću, ne oseća prozvanim zbog toga što MMF i Svetska banka traže postavljanje profesionalnog menadžmenta i najavio da će se ponovo… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 21 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 21 minutajoš 11 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 21 minutajoš 6 povezanih