Повезане вести

Нови детаљи смрти детета код Сопота: Дечак (6) упао у јаму, тужилаштво наредило обдукцију

Нови детаљи смрти детета код Сопота: Дечак (6) упао у јаму, тужилаштво наредило обдукцију

Телеграф 07.03.2023
О случају је обавештено Више јавно тужилаштво. Дечак Н.Н. стар свега шест година јуче је око 14 сати упао у јаму са водом и удавио се. Трагедија се догодила дворишту породичне куће у месту Рогача код Сопота. Отац детета је, како… »
Комшиница открила детаље трагедије у сопоту: Отац дечака који се удавио у септичкој јами радио као мученик да не остану без…

Комшиница открила детаље трагедије у сопоту: Отац дечака који се удавио у септичкој јами радио као мученик да не остану без…

Курир 07.03.2023
Шестогодишњи дечак настрадао је јуче у београдском насељу Сопот кад је упао у септичку јаму, а према сазнањима медија иза свега се крије једна веома потресна породична прича. - Његов отац је само радио. Мајка их је оставила… »
Отац дечака који се удавио у септичкој јами наслутио трагедију?! Потресна објава пријатељице: Ја сам сведок...

Отац дечака који се удавио у септичкој јами наслутио трагедију?! Потресна објава пријатељице: Ја сам сведок...

Курир 07.03.2023
О томе како се отац дечака (6) који је преминуо је јуче у селу код Сопота када је упао у септичку јаму и његова супруга упознали, какав су брак имали, као и какви су родитељи били, причају и њихове комшије из села, где се… »
Отац настрадалог дечака који је упао у јаму код Сопота: "Мајка зна да је погинуо, није изјавила саучешће"

Отац настрадалог дечака који је упао у јаму код Сопота: "Мајка зна да је погинуо, није изјавила саучешће"

Телеграф 07.03.2023
Он је морао да брине о Немањи, када га је мајка напустила. Трагичну вест да је малени Н. Н настрадао, његов отац Зоран Никодијевић, јавио је и мајци, која иначе, не живи више са њима, преносе Новости. - Мајка је у мају прошле… »
"Одједном сам се тргнуо из сна и видео моје дете да плута у води": Огласио се отац настрадалог дечака (6) код Сопота: "Не знам…

"Одједном сам се тргнуо из сна и видео моје дете да плута у води": Огласио се отац настрадалог дечака (6) код Сопота: "Не знам…

Блиц 07.03.2023
Неверица, туга и шок у породици Никодијевић из села Рогача, где је јуче, упао у септичку јаму и удавио се малишан (6). Несрећа се догодила у Улици Јанка Катића 2. Према првим незваничним информацијама, малишан, највероватније је… »
„Склопио сам очи на моменат и мог сина више није било“: Језиве речи оца дечака који се удавио у септичкој јами код Сопота…

„Склопио сам очи на моменат и мог сина више није било“: Језиве речи оца дечака који се удавио у септичкој јами код Сопота…

Нова 07.03.2023
Неверица, туга и шок у породици Никодијевић из села Рогача, где је јуче, упао у септичку јаму и удавио се шестогодишњи дечак. Несрећа се догодила у Улици Јанка Катића 2. Према првим незваничним информацијама, малени Немања… »
Дечак упао у септичку јаму и удавио се

Дечак упао у септичку јаму и удавио се

Н1 Инфо 07.03.2023
Дечак (6) је настрадао у понедељак у месту Рогача код Сопота када је, док му је отац спавао, изашао из куће и упао у септичку јаму, потврђено је за портал Нова.рс. Медији су раније објавили да је отац дечака био у кући, а… »
Дечак (6) упао у септичку јаму и погинуо док је отац спавао: Језиви детаљи трагедије код Сопота

Дечак (6) упао у септичку јаму и погинуо док је отац спавао: Језиви детаљи трагедије код Сопота

Нова 07.03.2023
Малишан (6) преминуо је јуче у месту Рогача код Сопота када је, док му је отац спавао, изашао из куће и упао у септичку јаму, потврђено је за Нова.рс. Како је објавио Блиц, отац дечака је у тренутку несреће био у кући, а видевши… »
Дечак (6) настрадао испред куће док му је отац спавао: Детаљи трагедије код Сопота, отац малишана извукао из септичке јаме…

Дечак (6) настрадао испред куће док му је отац спавао: Детаљи трагедије код Сопота, отац малишана извукао из септичке јаме…

Блиц 07.03.2023
Малишан Н.Н. (6) преминуо је јуче у месту Рогача код Сопота када је док му је отац спавао изашао из куће и упао у септичку јаму димензија 3кс2 метра, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, отац је успео да извади дете из јаме до врха… »
Туга код Сопота: Дете (6) упало у септичку јаму и страдало на месту

Туга код Сопота: Дете (6) упало у септичку јаму и страдало на месту

Блиц 07.03.2023
У месту Рогача код Сопота дете старости 6 година страдало је након што је упало у септичку јаму. Отац детета је, како се наводи, за то време био у кући. Одмах је позвана Хитна помоћ која је само могла да констатује смрт. Тело је… »
Дечак страдао након што је упао у јаму с водом

Дечак страдао након што је упао у јаму с водом

Дневник 07.03.2023
СОПОТ: Дечак (6) јуче је око 14.20 часова у месту Рогача упао у јаму са водом и удавио се. Јама се налази у дворишту породичне куће. Тело дечака превезени је на Институт за судску медицину на обдукцију.… »
Хорор код Сопота: Дете (6) упало у септичку јаму и удавило се

Нова 07.03.2023
У месту Рогача код Сопота дете старости 6 година страдало је након што је упало у септичку јаму. Отац детета је, како се наводи, за то време био у кући. Одмах је позвана Хитна помоћ која је само могла да констатује смрт. Тело је… »
Ужас у сопоту! Погинуо дечак кад је упао у септичку јаму: Отац био у кући, малишану није било спаса

Ужас у сопоту! Погинуо дечак кад је упао у септичку јаму: Отац био у кући, малишану није било спаса

Мондо 07.03.2023
Дечак од шест година погинуо је код Сопота након што је упао у септичку јаму. Дечак од шест година погинуо је код Сопота након што је упао у септичку јаму. Дете узраста од шест година погинуло је након што је упало у септичку… »
Хорор код Сопота: Дете (6) упало у септичку јаму и удавило се, ево где је за то време био отац

Хорор код Сопота: Дете (6) упало у септичку јаму и удавило се, ево где је за то време био отац

Курир 07.03.2023
У месту Рогача код Сопота, дете старости 6 година страдало је након што је упало у септичку јаму. Отац детета је, како се наводи, за то време био у кући и спавао је. Отац је успео да извади дете из јаме до врха напуњене водом… »

Телеграф 07.03.2023
Отац детета је, како се наводи, за то време био у кући. У месту Рогача код Сопота, како Телеграф сазнаје, дете старости 6 година страдало је након што је упало у септичку јаму. Отац детета је, како се наводи, за то време био у… »

Вести дана »