Povezane vesti
Nenad iz Žagubice hteo da "kupi" albanku ali se pojavila Jadranka: Čim smo se upoznali, mi smo se i zavoleli! Posrećilo mu…
Kurir 07.03.2023
Nenad Mosić (40) iz Žagubice, godinama mašta o tome da osnuje porodicu i da se skrasi u "jaslama" braka. On ima sina, i želeo bi da to bude neka žena koja bi prihvatila i njegovo dete. Na kraju je doneo odluku da "kupi" ženu iz Albanije, jer kako je… »
Želeo da kupi Albanku, a onda je našao Jadranku: Nenadu se posrećilo nakon pisanja Telegrafa
Telegraf 07.03.2023
Čim smo se upoznali, mi smo se i zavoleli. Moje je godište i iz Žagubice je, priča nam Nenad. Nenad Mosić (40) iz Žagubice, godinama mašta o tome da osnuje porodicu i da se skrasi u "jaslama" braka. On ima sina, i želeo bi da to bude neka žena… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ušli u zgradu Rektorata, u toku blokada: „Nećemo da ćutimo dok nas tuku policija i njihovi batinaši“
Nova pre 8 minutajoš 22 povezane
Protest "Zastani Srbijo": Blokiran saobraćaj na nekoliko mesta u Beogradu, u Novom Sadu verbalni okršaji (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 18 povezanih
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 4 satijoš 18 povezanih
Miloš Jovanović: Kad dovode batinaše treba im odgovoriti, ne treba da se povlačimo
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih