Povezane vesti
Obuzeli su me strahovi! Sajsi otkrila zašto je krila trudnoću: Pomisao da će mi se telo deformisati bila je zastrašujuća
Mondo 07.03.2023
Ivana Rašić u muzičkom svetu poznatija kao Sajsi MC progovorila je o svojoj prvoj trudnoći, strahovima s kojima se suočila, kao i pogrešnim uverenjima o drugom stanju. Ivana Rašić u muzičkom svetu poznatija kao Sajsi MC progovorila je o svojoj prvoj… »
Sajsi MC priznala zašto je krila trudnoću od svih! Reperka u petoj deceniji čeka bebu, a ovo su detalji njenoj porodičnog…
Kurir 07.03.2023
Ivana Rašić (41), u muzičkom svetu poznatija kao Sajsi MC, atipična je umetnica u svakom smislu. Dok u osmom mesecu trudnoće s mešavinom straha i nestrpljenja očekuje prvi porođaj, ne ponaša se razmaženo. Naprotiv, redovno obavlja kućne poslove, a mnogi… »
Vesti dana »
NIS najavljuje 27.januara prve isporuke derivata iz rafinerije u Pančevu
Bloomberg Adria pre 38 minutajoš 29 povezanih
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 15 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 2 satajoš 31 povezana
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 120 povređenih
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 62 povezane