Povezane vesti
Bio je omiljena jugoslovenska zvezda, a sada je sin otkrio strašne detalje iz njegovog života i više ga nećete gledati istim…
Svet & Skandal 08.03.2023
Sin Dada Topića otkrio tužnu istinu o ocu Rok legenda bivše Jugoslavije Dado Topić ima dva sina iz dva braka – Daniela i Reu. Stariji naslednik od svoje osme godine živi u Parizu, bavio se manekenstvom, a sad se bavi modnom fotografijom. Iako Topić… »
"Slađani milošević sam oprostio sve": Dado Topić 10 godina nije pričao sa sinom, sa pevačicom ima buran odnos, a ni dinar nije…
Blic 08.03.2023
Poznati muzičar Dado Topić (73) ima dva sina iz dva braka, Daniela i Reu. Stariji sin Daniel živi u francuskoj prestonici i bavi se modnom fotografijom, a juče je progovorio o neobičnom odnosu sa čuvenim ocem. - Oca nisam video 10 godina, od moje osme do… »
"10 Godina bez komunikacije sa ocem": Sin Dada Topića izneo sve u javnost: "On je jako čudan, dosadilo mi je da uvek prvi…
Blic 07.03.2023
Čuveni muzičar Dado Topić (73) ima dva sina iz dva braka, Daniela i Reu. Stariji sin Daniel živi u francuskoj prestonici i bavi se modnom fotografijom. - Dugo živim u Parizu, od svoje osme godine, ovde sam završio školu i fakultet. Bavio sam se… »
Vesti dana »
Sneg, kiša, led = zlo i naopako! Vozačima u Srbiji upućen hitan apel: Od petka stiže pojava koja mnoge nervira
Blic pre 51 minutajoš 19 povezanih
Zašto Srbi slave Srpsku novu godinu? Ove običaje mnogi od vas ne znaju
Mondo pre 10 minutajoš 14 povezanih
Isključen, preti mu kazna, ali Dušan i dalje uz reprezentaciju: Mandićeva reakcija o kojoj svi pričaju!
Hot sport pre 10 minutajoš 19 povezanih
Vučić na Nedelji održivosti u Abu Dabiju: Srbija želi da doprinese ciljevima održivosti i da se poveže sa što više partnera
RTV pre 6 minutajoš 12 povezanih