Povezane vesti
Bio je omiljena jugoslovenska zvezda, a sada je sin otkrio strašne detalje iz njegovog života i više ga nećete gledati…
Svet & Skandal 08.03.2023
Sin Dada Topića otkrio tužnu istinu o ocu Rok legenda bivše Jugoslavije Dado Topić ima dva sina iz dva braka – Daniela i Reu. Stariji naslednik od svoje osme godine živi u Parizu, bavio se manekenstvom, a sad se bavi modnom fotografijom. Iako… »
"Slađani milošević sam oprostio sve": Dado Topić 10 godina nije pričao sa sinom, sa pevačicom ima buran odnos, a ni dinar…
Blic 08.03.2023
Poznati muzičar Dado Topić (73) ima dva sina iz dva braka, Daniela i Reu. Stariji sin Daniel živi u francuskoj prestonici i bavi se modnom fotografijom, a juče je progovorio o neobičnom odnosu sa čuvenim ocem. - Oca nisam video 10 godina, od moje… »
"10 Godina bez komunikacije sa ocem": Sin Dada Topića izneo sve u javnost: "On je jako čudan, dosadilo mi je da uvek prvi…
Blic 07.03.2023
Čuveni muzičar Dado Topić (73) ima dva sina iz dva braka, Daniela i Reu. Stariji sin Daniel živi u francuskoj prestonici i bavi se modnom fotografijom. - Dugo živim u Parizu, od svoje osme godine, ovde sam završio školu i fakultet. Bavio sam se… »
Vesti dana »

CRTA: Evropski sud reagovao – država da obustavi upotrebu zvučnih uređaja
In medija pre 3 satajoš 41 povezana

Marta Kos u novom sadu i Beogradu: Komesarka za proširenje EU sastala se i sa studentima blokaderima i sa šefovima poslaničkih grupa opozicionih stranaka
Kurir pre 23 minutajoš 59 povezanih

"Relativno": Završen sastanak Macuta sa rektorom Đokićem i dekanima u Vladi Srbije
NIN pre 5 satijoš 25 povezanih