Повезане вести

Глумац открио све о дружењу бате живојиновића са Титом! Миленко Павлов никад искренији - "Ко је то смео да провери?"

Глумац открио све о дружењу бате живојиновића са Титом! Миленко Павлов никад искренији - "Ко је то смео да провери?"

Мондо 08.03.2023
Миленко Павлов открио како је Велимир Бата Живојиновић "користио" пријатељство са Јосипом Брозом Титом. Миленко Павлов открио како је Велимир Бата Живојиновић "користио" пријатељство са Јосипом Брозом Титом. Легендарни српски… »
Бата живојиновић користио пријатељство са Титом због овога! Павлов открио мало познате детаље: Из страха нико није проверавао…

Бата живојиновић користио пријатељство са Титом због овога! Павлов открио мало познате детаље: Из страха нико није проверавао…

Курир 08.03.2023
Глумац Миленко Павлов гостовао је код водитеља Ивана Гајића у емисији Пулс Србије где се дотакао чувеног глумца Бате Живојиновића, али и његовог пријатељства са Јосипом Брозом Титом. Наиме, када су се глумац и водитељ дотакли… »
ЗАТВАРАЛИ су ме У СОБУ, А ЈА САМ БЕЖАО КРОЗ ПРОЗОР! Глумац проговорио о својим млађим данима: Наставници су ме ЧУПАЛИ ЗА УШИ…

ЗАТВАРАЛИ су ме У СОБУ, А ЈА САМ БЕЖАО КРОЗ ПРОЗОР! Глумац проговорио о својим млађим данима: Наставници су ме ЧУПАЛИ ЗА УШИ…

Курир 08.03.2023
Глумац Миленко Павлов гостовао је код водитеља Ивана Гајића у Пулсу Србије где се присетио својих млађих дана. - Ја када сам ишао у основну школу, наставници су нас чупали за уши. То није био мобинг. Још су говорили да ће да нас… »

Вести дана »