Povezane vesti

"Postojala sam i pre nego što sam se udala za marka": Katarina Grujić otkrila da li joj smeta što je zovu "žena fudbalera"…

"Postojala sam i pre nego što sam se udala za marka": Katarina Grujić otkrila da li joj smeta što je zovu "žena fudbalera"…

Blic 08.03.2023
Pevačica Katarina Grujić u braku je sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju. Otkrila je da su se slučajno upoznali, kakav odnos ima sa njegovim roditeljima, ali i da li joj smeta status "žena fudbalera", iako je i pre udaje za njega… »
"Došao je nepozvan, a moj otac mu samo jedno rekao!" Katarina Grujić otkrila sočne detalje o početku veze s Markom…

"Došao je nepozvan, a moj otac mu samo jedno rekao!" Katarina Grujić otkrila sočne detalje o početku veze s Markom…

Kurir 08.03.2023
Pevačica Katarina Grujić, mnogobrojnim hitovima beleži koncerte, nastupe ali se i svrstava među najpoznatijim i najafirmisanijih zvezda na Balkanu. Javno je pričala o svemu, kako je počela sa pevanjem, kada je izgubila glas na devet meseci zbog… »
Došao je nepozvan kod mog oca i rekao samo jedno! Ovako je počela veza Kaće i Gobeljića - Nisam imala mišljenje o njemu!

Došao je nepozvan kod mog oca i rekao samo jedno! Ovako je počela veza Kaće i Gobeljića - Nisam imala mišljenje o njemu!

Mondo 08.03.2023
Katarina Grujić otkrila kako je započela romansa između nje i fudbalera Marka Gobeljića. Katarina Grujić otkrila kako je započela romansa između nje i fudbalera Marka Gobeljića. Katarina Grujić i Marko Gobeljić važe za jedan od najskladnijih… »

Vesti dana »