Повезане вести

"Постојала сам и пре него што сам се удала за марка": Катарина Грујић открила да ли јој смета што је зову "жена фудбалера" и…

"Постојала сам и пре него што сам се удала за марка": Катарина Грујић открила да ли јој смета што је зову "жена фудбалера" и…

Блиц 08.03.2023
Певачица Катарина Грујић у браку је са фудбалером Марком Гобељићем са којим има ћерку Катју. Открила је да су се случајно упознали, какав однос има са његовим родитељима, али и да ли јој смета статус "жена фудбалера", иако је… »
"Дошао је непозван, а мој отац му само једно рекао!" Катарина Грујић открила сочне детаље о почетку везе с Марком Гобељићем…

"Дошао је непозван, а мој отац му само једно рекао!" Катарина Грујић открила сочне детаље о почетку везе с Марком Гобељићем…

Курир 08.03.2023
Певачица Катарина Грујић, многобројним хитовима бележи концерте, наступе али се и сврстава међу најпознатијим и најафирмисанијих звезда на Балкану. Јавно је причала о свему, како је почела са певањем, када је изгубила глас на… »
Дошао је непозван код мог оца и рекао само једно! Овако је почела веза Каће и Гобељића - Нисам имала мишљење о њему!

Дошао је непозван код мог оца и рекао само једно! Овако је почела веза Каће и Гобељића - Нисам имала мишљење о њему!

Мондо 08.03.2023
Катарина Грујић открила како је започела романса између ње и фудбалера Марка Гобељића. Катарина Грујић открила како је започела романса између ње и фудбалера Марка Гобељића. Катарина Грујић и Марко Гобељић важе за један од… »

Вести дана »