Povezane vesti
Protest vaspitača: Mi nećemo život na rate
Vreme 08.03.2023
Vaspitači Oko 2000 vaspitača danas je protestovalo u Beogradu. Solidarna pomoć koja im je obećana pre godinu dana, još uvek kasni. Imaju platu manju od beogradskog proseka. Primanje solidarne pomoći znači da su vaspitači socijalni slučajevi, a i ta pomoć… »
Vaspitači: Mi smo socijalni slučajevi
Insajder 08.03.2023
Primanje solidarne pomići znači da su vaspitači socijalni slučajevi, a i ta pomoć kasni godinu dana, plate su na istorijskom minimumu, gradska vlast ostaje nema na svaki zahtev da omogući neophodne uslove za rad, poručili su danas na protestu u Beogradu… »
Protest vaspitača u Beogradu: „Solidarna pomoć znači da smo socijalni slučajevi“
N1 Info 08.03.2023
Primanje solidarne pomoći znači da su vaspitači socijalni slučajevi, a i ta pomoć kasni godinu dana, plate su na istorijskom minimumu, gradska vlast ostaje nema na svaki zahtev da omogući neophodne uslove za rad, poručili su na protestu u Beogradu iz… »
„Nećemo život na rate, hoćemo život od plate“: Protest zaposlenih u beogradskim vrtićima (FOTO)
Danas 08.03.2023
– Ne može se socijalni mir u Beogradu kupovati preko leđa zaposlenih u predškolskim ustanovama. Ljudi ulaze u sindikate da bi kupili na rate. Mi nećemo život na rate, hoćemo život od plate – poručila je Vesna Janjić, predsednica beogradskog odbora… »
Zašto će zaposleni u beogradskim vrtićima danas protestovati ispred Skupštine grada?
Danas 08.03.2023
Članovi beogradskog odbora Samostalnog sindikata radnika predškolskog obrazovanja i vaspitanja danas će održati protest ispred Skupštine grada Beograda, sa početkom u 14 i 30 časova. Protest se održava pod sloganom „Obećanja pljušte…i šta sad“, čime… »
Vaspitačice ljute na Šapića: Protest zaposlenih u beogradskim vrtićima u Beogradu
Nova 08.03.2023
"Obećanja pljušte i šta sad", slogan je za današnji najavljeni protest zaposlenih u beogradskim predškolskim ustanovama. Okupljanje će biti na Trgu Nikole Pašića u 14 časova. Reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“ pokušala je da sazna koji su osnovni… »
Vesti dana »
Belorusija oslobodila nobelovca Bjaljackog i opozicionarku Kolesnikovu, SAD ublažile sankcije
Beta pre 54 minutajoš 24 povezane
Četiri izabrana člana Saveta REM podneće ostavke ako se do petka ne ponovi glasanje za kandidate saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
ZAVRŠEN PROTEST: Spontana tišina i odlazak u Bačku Palanku
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 18 povezanih
Rusija sprema odgovor na zamrzavanje imovine u EU, konkretni koraci već u toku
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane