Повезане вести

„Годину дана сам бринем о деци, а онда сам у секунди изгубио разлог моје борбе“: Потресне речи оца дечака који се удавио у…

„Годину дана сам бринем о деци, а онда сам у секунди изгубио разлог моје борбе“: Потресне речи оца дечака који се удавио у…

Нова 08.03.2023
Шестогодишњи дечак који је у понедељак преминуо након што је упао у септичку јаму поред породичне куће у селу Рогача код Сопота, биће сахрањен сутра, у четвртак, у 14 часова у селу Дрлупа. Зоран Никодијевић, отац преминулог… »
Туга до неба! Мајка неће испратити дечака из Сопота на вечни починак?! Комшијама открила да не долази због једне ствари

Туга до неба! Мајка неће испратити дечака из Сопота на вечни починак?! Комшијама открила да не долази због једне ствари

Курир 08.03.2023
Мајка их је оставила пре неколико месеци и отишла и удала се за другог. Никада није долазила нити питала за децу. Неће ни на сахрану да му дође. Причала је моја снаја сад са његовом мајком која јој је рекла: "Не идем сигурно јер… »
"Мајка неће на сахрану да му дође": Тужна судбина малог Немање (6) који је настрадао у септичкој јами: "Одатле не би могао да…

"Мајка неће на сахрану да му дође": Тужна судбина малог Немање (6) који је настрадао у септичкој јами: "Одатле не би могао да…

Блиц 08.03.2023
- Мајка их је оставила пре пар месеци, отишла и удала се за другог. Никада није долазила, нити питала за децу. Малом Немањи, неће ни на сахрану да дође. Причала је моја снаја сад са његовом мајком рекла јој је "не идем сигурно… »
„Опрости нам што нисмо успели да те сачувамо, тамо те чекају анђели који ће те боље чувати „: Потресне речи баке настрадалог…

„Опрости нам што нисмо успели да те сачувамо, тамо те чекају анђели који ће те боље чувати „: Потресне речи баке настрадалог…

Нова 08.03.2023
Шестогодишњи дечак преминуо је јуче у селу код Сопота кад је, док му је отац спавао, изашао из куће и упао у септичку јаму. Бака настрадалог малишана опростила се од дечака потресним речима. „Срце бакино, данас се враћаш твојој… »
"Опрости нам, Нецо, што те нисмо сачували": Болне речи баке настрадалог дечака (6) код Сопота: Чекају те анђели који ће те…

"Опрости нам, Нецо, што те нисмо сачували": Болне речи баке настрадалог дечака (6) код Сопота: Чекају те анђели који ће те…

Блиц 08.03.2023
Дечак Немања Н. (6) преминуо је прекјуче у селу Рогача, када је изашао из куће док је његов отац спавао, упао у септичку јаму и удавио се. Сада се бака настрадалог дечака опростила од унука потресним речима. - Срце бакино… »
"Себи никада нећу ово опростити": Тетка малишана који се удавио у септичкој јами у Сопоту ван себе: Срце хоће да искочи, гушим…

"Себи никада нећу ово опростити": Тетка малишана који се удавио у септичкој јами у Сопоту ван себе: Срце хоће да искочи, гушим…

Курир 08.03.2023
Тетка малишана Н.Н. (6) који је јуче преминуо када је док му је отац спавао изашао из куће и упао у септичку јаму, огласила се поводом овог трагичног догађаја. - Ноћ је одавно пала, гледам у небо и питам се која си звезда на… »

Вести дана »