Povezane vesti
Goca Božinovska udala se posle dva dana poznanstva: Rešila sam da ostatak života provedemo zajedno
Svet & Skandal 08.03.2023
Udaja Goce Božinovske desila se iznenada Goca Božinovska na vrhuncu svoje karijere zaljubila se kao nikad u životu. 1989. godine upoznala je Zorana Šijana sa kojim je dobila dvoje dece, Zoranu i Mirka. Iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem… »
Žao mi je što nije imao još 10 žena! Udala se za Šijana posle 2 dana, pa otkrila šta su radili Ćenta i Giška!
Mondo 08.03.2023
Pevačica se prisetila braka sa Zoranom Šijanom. Pevačica se prisetila braka sa Zoranom Šijanom Pevačica Goca Božinovska je 1989. upoznala boksera Zorana Šijana, sa kojim je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu. Pre Šijana bila u braku sa kompozitorom Radetom… »
Vesti dana »

Zaječarska opozicija tražiće ponavljanje izbora na svim biračkim mestima, poslala GIK 250 prigovora
Glas Zaječara pre 52 minutajoš 16 povezanih

Četvrti dan protesta "Fakulteti na raskrsnici": Studenti u blokadi i dalje blokiraju ugao Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 52 minutajoš 14 povezanih

Zelenski: Zahvalio sam Vučiću na finansijskoj pomoći - energetskom sektoru i obnovi ukrajinskih naselja
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih