Povezane vesti

"Iritantan mi je, kreten": Dara Bubamara udarila po starijem kolegi, priznala da ne može da ga smisli, novi rat na estrdi

"Iritantan mi je, kreten": Dara Bubamara udarila po starijem kolegi, priznala da ne može da ga smisli, novi rat na estrdi

Blic 08.03.2023
Pevačica Dara Bubamara nema dlake na jeziku, pa tako neretko ume da oplete po kolegama, a sada je odgovorila na pitanje zbog koje poznate ličnosti promeni kanal. Dara je kao iz topa rekla da postoje mnoge kolege sa estrade, ali je odmah navela folkera… »
Isključi ton čim vidi kolegu na TV-u! Dara priznala koga ne podnosi, on joj odgovorio - Ja zbog nje gasim televizor!

Isključi ton čim vidi kolegu na TV-u! Dara priznala koga ne podnosi, on joj odgovorio - Ja zbog nje gasim televizor!

Mondo 08.03.2023
Dara Bubamara je otkrila kojeg kolegu ne može "da smisli", a folker joj je brže-bolje odgovorio i uz žestoku poruku čestitao i Dan žena. Dara Bubamara je otkrila kojeg kolegu ne može "da smisli", a folker joj je brže-bolje odgovorio i uz žestoku… »
"Era mi je iritantan, pauk, kreten!" Dara Bubamara oplela po Ojdaniću! On žestoko uzvraća: Hoće preko mene da dobije više…

"Era mi je iritantan, pauk, kreten!" Dara Bubamara oplela po Ojdaniću! On žestoko uzvraća: Hoće preko mene da dobije više…

Kurir 08.03.2023
Pevačica Dara Bubamara u emisiji ,,Amidži šou" odgovorila je na intimno pitanje. Naime, voditelj Ognjen Amidžić upitao ju je da navede jednu poznatu ličnost zbog koje promeni kanal. Dara je kao iz topa rekla da postoje mnoge kolege sa estrade, ali… »

Vesti dana »