Povezane vesti
Srbi su doneli slobodu i onima koji je nikada nisu imali! Martinović: Mi rezervnu otadžbinu nemamo, Srbiju moramo čuvati!
Kurir 08.03.2023
Čast mi je da odam počast svim borcima koji su nesebično položili život za otadžbinu i koji će zauvek ostati upamćeni kao nepokolebljivi ratnici i hrabri borci za oslobođenje i očuvanje Srbije. Zahvaljujući njima, mi danas postojimo. Zahvaljujući njima… »
Ministar Martinović u Trgovištu: Briga o jugu zemlje obaveza je Vlade Srbije
Telegraf 08.03.2023
Martinović je poručio da će država učiniti sve da ljudi iz ovih krajeva žive bolje. „Čast mi je što sam danas ovde da odam počast svim borcima koji su nesebično položili svoje živote za otadžbinu i koji će zauvek ostati upamćeni kao nepokolebljivi… »
Vesti dana »
Razorne bujične poplave u Nepalu odnele sela, oštećeni putevi, srušeni mostovi: Najmanje 22 osobe stradale, stotine turista se vode kao nestali (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Kremlj: Direktor CIA razgovarao u Moskvi sa svojim obaveštajnim kolegama
Danas pre 54 minutajoš 49 povezanih
NBS: Broj kupovina platnim karticama u Srbiji više nego udvostručen u prethodnih pet godina
Insajder pre 3 satajoš 42 povezane
Lazović (ZLF): Rebalansom budžeta pare za Nacionalni stadion usmeriti studentima i u infrastrukturu
Beta pre 3 satajoš 47 povezanih
Požari ni posle kiše ne jenjavaju – vetar otežava gašenje u Deliblatskoj peščari i kod Lebana
RTS pre 24 minutajoš 51 povezana