Povezane vesti
Srbi su doneli slobodu i onima koji je nikada nisu imali! Martinović: Mi rezervnu otadžbinu nemamo, Srbiju moramo čuvati!
Kurir 08.03.2023
Čast mi je da odam počast svim borcima koji su nesebično položili život za otadžbinu i koji će zauvek ostati upamćeni kao nepokolebljivi ratnici i hrabri borci za oslobođenje i očuvanje Srbije. Zahvaljujući njima, mi danas postojimo. Zahvaljujući njima… »
Ministar Martinović u Trgovištu: Briga o jugu zemlje obaveza je Vlade Srbije
Telegraf 08.03.2023
Martinović je poručio da će država učiniti sve da ljudi iz ovih krajeva žive bolje. „Čast mi je što sam danas ovde da odam počast svim borcima koji su nesebično položili svoje živote za otadžbinu i koji će zauvek ostati upamćeni kao nepokolebljivi… »
Vesti dana »
Ubijen šef iranskih obaveštajaca, tvrdi Izrael; Tramp preti saveznicima 'ćorcima'
BBC News pre 4 minutajoš 29 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga ‘fantomskih lista’
Južne vesti pre 2 satajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 2 satajoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima – promenljivo vreme širom Srbije
Glas Zaječara pre 3 satajoš 25 povezanih