Povezane vesti
Vidić za SK: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
N1 Info 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva puta… »
Vidić za Sport Klub: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
Danas 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić… Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva puta u… »
SK intervju – Vidić: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
Sport klub 08.03.2023
Podeli : Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je… »
Vesti dana »
EDS: Otklonjen kvar na dalekovodu, potrošači u Ivanjici sukcesivno dobijaju struju
Danas pre 47 minutajoš 33 povezane
Srbija pod snegom: Vanredno u 11 opština, trafostanice u Loznici ponovo pod naponom, upozorenje Puteva Srbije
NIN pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo hamnejeva poruka trampu: On treba da zna da su tirani, poput faraona i Nimroda, srušeni na vrhuncu svog ponosa!
Kurir pre 12 minutajoš 27 povezanih
GSP: zbog poledice od jutros izmenjeno više od 10 linija, trolejbus 21 ne saobraća
Politika pre 3 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Politika pre 3 satajoš 26 povezanih