Povezane vesti

Vidić: Pre nego što su čuli moj plan ustali su protiv, čak i moja Crvena zvezda

Vidić: Pre nego što su čuli moj plan ustali su protiv, čak i moja Crvena zvezda

Novi magazin 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
Vidić za SK: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli

Vidić za SK: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli

N1 Info 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
Vidić za Sport Klub: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli

Vidić za Sport Klub: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli

Danas 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić… Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
SK intervju – Vidić: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli

SK intervju – Vidić: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli

Sport klub 08.03.2023
Podeli : Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao… »

Vesti dana »