Povezane vesti
Vidić za SK: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
N1 Info 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
Vidić za Sport Klub: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
Danas 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić… Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
SK intervju – Vidić: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
Sport klub 08.03.2023
Podeli : Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao… »
Vesti dana »

Politico o večeri predsednika i Fon der Lajen: Sastanak u ključnom trenutku za Vučića
Danas pre 53 minutajoš 29 povezanih

Novo okupljanje ispred Devete beogradske gimnazije: Podrška učenicima i profesorima u blokadi
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih

Jedna osoba priznala krivicu za napad na studente FDU, dvoje u pregovorima sa tužilaštvom
RTV pre 53 minutajoš 15 povezanih

Moguće poplave i bujice! Opasnost od izlivanja najveća na ovim tokovima u našem regionu
Telegraf pre 52 minutajoš 16 povezanih