Povezane vesti
Vidić: Pre nego što su čuli moj plan ustali su protiv, čak i moja Crvena zvezda
Novi magazin 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
Vidić za SK: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
N1 Info 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
Vidić za Sport Klub: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
Danas 08.03.2023
Nije ustuknuo Nemanja Vidić… Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao je dva… »
SK intervju – Vidić: Glasaju protiv, a nisu me ni čuli
Sport klub 08.03.2023
Podeli : Nije ustuknuo Nemanja Vidić... Zvanično, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobio je prve dve runde na stazi do Terazija 35. Na vrata zdanja odakle je prezime Vidić godinama izbijalo na najdragocenijim igračim spiskovima, kucao… »
Vesti dana »
Tramp imenovao novog šefa CIA, a za izaslanika za Bliski istok odabrao investitora u nekretnine
Danas pre 7 satijoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu povodom tragedije na Železničkoj stanici: Do sada saslušano 66 osoba, biće još pet
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: Ne bih volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih