Повезане вести

Видић: Хтели су да ме деградирају као човека и да немам чак ни пет делегата иза себе

Видић: Хтели су да ме деградирају као човека и да немам чак ни пет делегата иза себе

Спортски журнал 08.03.2023
Очигледна је била намера да покажу да нисам способан да водим неку организацију. После појављивања на РТС-у где је као и Драган Џајић први пут јавно говорио о кандидатури за председника Фудбалског савеза Србије, Немања Видић… »
Црвена звезда ме изненадила, где је партизанов кандидат? Немања Видић: Овде би Манчестер јунајтед играо 0:0!

Црвена звезда ме изненадила, где је партизанов кандидат? Немања Видић: Овде би Манчестер јунајтед играо 0:0!

Мондо 08.03.2023
Некадашњи репрезентативац, капитен Звезде и Јунајтеда, кандидат је за председника Фудбалског савеза Србије. Некадашњи репрезентативац, капитен Звезде и Јунајтеда, кандидат је за председника Фудбалског савеза Србије Ближе се… »
Немања Видић: ‘Звезда и Партизан нису проблем – Недостаје нам конкуренција!’

Немања Видић: ‘Звезда и Партизан нису проблем – Недостаје нам конкуренција!’

Хот спорт 08.03.2023
Много се очекује од њега! Ближе се избори за првог човека Фудбалског савеза Србије, а Немања Видић је један од двојице кандидата. Претходних дана он и Драган Џајић, изнели су своје планове. Видић сматра да дугогодишња… »
"Наш проблем нису Звезда и Партизан!" Видић проговорио о плановима за српски фудбал пред изборе у ФСС

"Наш проблем нису Звезда и Партизан!" Видић проговорио о плановима за српски фудбал пред изборе у ФСС

Вечерње новости 08.03.2023
ПРОСЛАВЉЕНИ српски фудбалер и кандидат за место у ФСС још једном је искористио прилику да говори о о својим амбицијама и плановима. ФОТО: Профимедиа "ДАН Д" је близу, 14. марта биће одлучено да ли ће управо Видић или његов… »

Вести дана »