Povezane vesti
Vidić: Hteli su da me degradiraju kao čoveka i da nemam čak ni pet delegata iza sebe
Sportski žurnal 08.03.2023
Očigledna je bila namera da pokažu da nisam sposoban da vodim neku organizaciju. Posle pojavljivanja na RTS-u gde je kao i Dragan Džajić prvi put javno govorio o kandidaturi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Nemanja Vidić je “preuzeo… »
Crvena zvezda me iznenadila, gde je partizanov kandidat? Nemanja Vidić: Ovde bi Mančester junajted igrao 0:0!
Mondo 08.03.2023
Nekadašnji reprezentativac, kapiten Zvezde i Junajteda, kandidat je za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Nekadašnji reprezentativac, kapiten Zvezde i Junajteda, kandidat je za predsednika Fudbalskog saveza Srbije Bliže se izbori za predsednika… »
Nemanja Vidić: ‘Zvezda i Partizan nisu problem – Nedostaje nam konkurencija!’
Hot sport 08.03.2023
Mnogo se očekuje od njega! Bliže se izbori za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, a Nemanja Vidić je jedan od dvojice kandidata. Prethodnih dana on i Dragan Džajić, izneli su svoje planove. Vidić smatra da dugogodišnja dominacija ‘večiti… »
"Naš problem nisu Zvezda i Partizan!" Vidić progovorio o planovima za srpski fudbal pred izbore u FSS
Večernje novosti 08.03.2023
PROSLAVLjENI srpski fudbaler i kandidat za mesto u FSS još jednom je iskoristio priliku da govori o o svojim ambicijama i planovima. FOTO: Profimedia "DAN D" je blizu, 14. marta biće odlučeno da li će upravo Vidić ili njegov protivkandidat, Dragan… »
Vesti dana »
Sutra u Srbiji osetno hladnije vreme, oblačno i uglavnom suvo
Novi magazin pre 2 satajoš 18 povezanih
BLOG: „Dođi na Mostar ako imaš petlju“: Studenti blokiraju Mostarsku petlju do 15 časova
N1 Info pre 11 minutajoš 21 povezana
Ekskluzivno stambeno naselje u Los Angelesu izgleda kao ratna zona
Al Jazeera pre 29 minutajoš 27 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 8 povezanih
Petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu, kolona studenata krenula ka Gazeli
RTS pre 11 minutajoš 22 povezane