Povezane vesti

Rada Manojlović zbog ljubavi završila na lekovima: Paralelne veze joj došle glave

Rada Manojlović zbog ljubavi završila na lekovima: Paralelne veze joj došle glave

Svet & Skandal 09.03.2023
Ispovest Rade Manojlović o partnerima i potomstvu Pevačica Rada Manojlović bila je gost u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović i tom prilikom otkrila je brojne stvari iz svog života o kojima do sada nije pričala. Ispovest Rade Manojlović ganula je… »
(Video) "imala sam poljski wc i kupala se u lavoru": Rada Manojlović ne krije da do dvadesete godine nije imala kupatilo…

(Video) "imala sam poljski wc i kupala se u lavoru": Rada Manojlović ne krije da do dvadesete godine nije imala kupatilo…

Blic 08.03.2023
Pevačica Radmila Rada Manojlović često pominje svoje rodno selo Četereže u kom je izgradila i kuću jer do dvadesete godine, kako je sama ispričala nije imala ni kupatilo. U svoje selo se uvek rado vraća i sa ponosom ističe odakle je kao i to da… »
(Video) "Milan mi je najbolji prijatelj": Rada Manojlović iskreno o bivšim partnerima: "Meni je lek za smirenje značio san…

(Video) "Milan mi je najbolji prijatelj": Rada Manojlović iskreno o bivšim partnerima: "Meni je lek za smirenje značio san…

Blic 08.03.2023
Pevačica Rada Manojlović priča otvoreno o svojim partnerima i tome kako je zbog ljubavi imala nesanicu te na svoju ruku, bez saveta lekara počela da koristi lek za smirenje. O ljubavnom životu Rade Manojlović se oduvek znalo ali taman toliko koliko… »
(Video) "bila sam sa njom do samog kraja, držala sam je za ruku": Rada Manojlović kroz suze o poslednjim trenucima provedenim…

(Video) "bila sam sa njom do samog kraja, držala sam je za ruku": Rada Manojlović kroz suze o poslednjim trenucima provedenim…

Blic 08.03.2023
Pevačica Radmila Rada Manojlović gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje ove srede u 22 h samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115. Rada Manojlović je sa 19 godina ostala bez majke, koja je kao mlada perminula… »

Vesti dana »