Povezane vesti

Prvi čovek Sudijske komisije uveren: „Siguran sam da u Superligi Srbije nema skandala i nameštanja!“

Prvi čovek Sudijske komisije uveren: „Siguran sam da u Superligi Srbije nema skandala i nameštanja!“

Hot sport 09.03.2023
Suđenje će se analizirati! Verovatno najteži posao u Mozzart Bet Superligi Srbije jeste biti sudija. U prošlosti je bilo raznih skandala i epizoda kada su u pitanju sudijske odluke na utakmicama. Ipak, čelni ljudi Sudijske komisije veruju da je to… »
Predsednik sudijske komisije: "Siguran sam da u SLS nema nameštanja i skandala"

Predsednik sudijske komisije: "Siguran sam da u SLS nema nameštanja i skandala"

Sportske.net 09.03.2023
Predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dejan Filipović veruje da u domaćem fudbalu nema nameštanja. Imao je srpski fudbal svojih epizoda, možda i previše u prethodnim decenijama. No, čelni ljudi veruju da je to prošlost i da je… »
Predsednik Sudijske komisije Filipović: Siguran sam da nema skandala i nameštanja

Predsednik Sudijske komisije Filipović: Siguran sam da nema skandala i nameštanja

Sportski žurnal 09.03.2023
Dejan Filipović, predsednik Sudijske komisije FSS, najavljuje sastanak sa predstavnicima klubova pre plej-ofa. Superligaški klubovi nezadovoljstvo suđenjem iskazuju skoro posle svakog kola. Poslednji se oglasio Radnik, ranije Kolubara, i Surduličani i… »

Vesti dana »