Povezane vesti
Prvi čovek Sudijske komisije uveren: „Siguran sam da u Superligi Srbije nema skandala i nameštanja!“
Hot sport 09.03.2023
Suđenje će se analizirati! Verovatno najteži posao u Mozzart Bet Superligi Srbije jeste biti sudija. U prošlosti je bilo raznih skandala i epizoda kada su u pitanju sudijske odluke na utakmicama. Ipak, čelni ljudi Sudijske komisije veruju da je to… »
Predsednik sudijske komisije: "Siguran sam da u SLS nema nameštanja i skandala"
Sportske.net 09.03.2023
Predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dejan Filipović veruje da u domaćem fudbalu nema nameštanja. Imao je srpski fudbal svojih epizoda, možda i previše u prethodnim decenijama. No, čelni ljudi veruju da je to prošlost i da je u… »
Predsednik Sudijske komisije Filipović: Siguran sam da nema skandala i nameštanja
Sportski žurnal 09.03.2023
Dejan Filipović, predsednik Sudijske komisije FSS, najavljuje sastanak sa predstavnicima klubova pre plej-ofa. Superligaški klubovi nezadovoljstvo suđenjem iskazuju skoro posle svakog kola. Poslednji se oglasio Radnik, ranije Kolubara, i Surduličani i… »
Vesti dana »
Srbija gori, RHMZ upalio najjači alarm za tri regiona: Toplotni udar će trajati danima, spremite se i za tropske noći
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
U pet saobraćajnih nezgoda šestoro povređeno, pešak u Ostružnici teže
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Saobraćaj olakšan za vikend! Putnička vozila prolaze bez dužeg zadržavanja, kamioni stoje na Batrovcima
Dnevnik pre 51 minutajoš 10 povezanih
Kraj za Tursku posle najbržeg gola na Mundijalu: Brazil popravio utisak – Maroko bolji od Škotske
Sputnik pre 41 minutajoš 73 povezane
Na MMA borca iz Vranja ispalio više metaka iz automatske puške: Zatvor za muškarca koji je pucao na Miloša Kostića
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih