Povezane vesti
Rade živi sam u selu bez automobila i bicikla: Ne namerava da se ženi, ima drugi problem
Telegraf 09.03.2023
Rade se nikada nije ženio, ali ni ne namerava. Rade Milinović iz Busovače živi na usamljen zaseoku gde su sve kuće napuštene. Ljudi su se ili odselili u inostranstvo ili bliže gradu Busovači. Živi sam i nema automobila pa ni bicikla. Do prve… »
Rade živi sam u selu bez automobila i bicikla "Meni ne treba žena, nego majstor da mi uradi kupatilo" (video)
Blic 09.03.2023
Rade Milinović iz Busovače u BiH živi sam na domaćinstvu u zaseoku gde su sve kuće napuštene. Ljudi su ili odselili u inostranstvo ili bliže gradu Busovači, prenosi Srpskainfo. Rade nema automobil, ni bicikl. Do prve prodavnice gde kupuje… »
Vesti dana »
Kurti uveren da će formirati novu vladu, Srpska lista tvrdi da je apsolutni pobednik u srpskoj zajednici
BBC News pre 18 minutajoš 24 povezane
Kakav spektakl za pamćenje! Iglsi razmontirali omiljenog sina Amerike za naslov u Superbolu
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Tramp najavio carine na uvoz čelika i aluminijuma; Makron poručuje "Evropa je saveznik", Albanez traži izuzeće
Insajder pre 48 minutajoš 12 povezanih
Tramp: Gubim strpljenje; Erdogan: Niko nema moć da ukloni narod Gaze iz njihove domovine
RTS pre 7 minutajoš 8 povezanih
Vučić objavio da je Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
NIN pre 48 minutajoš 7 povezanih