Повезане вести

Немања Видић никада отворенији: „Звездан Терзић и Црвена звезда су директно против мене!“

Немања Видић никада отворенији: „Звездан Терзић и Црвена звезда су директно против мене!“

Хот спорт 09.03.2023
Без длаке на језику! Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије, Немања Видић, говорио је о предстојећим изборима у опширном интервјуу за Недељник. – Искрено, ја из овога немам шта да добијем. Ни ја, ни моја породица… »
Видић: "Немам лични интерес, Терзић и Звезда покренули мантру"

Видић: "Немам лични интерес, Терзић и Звезда покренули мантру"

Спортске.нет 09.03.2023
Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије Немања Видић казао је у разговору за " Недељник" да нема лични интерес да седне у фотељу првог човека српског фудбала. “Искрено, ја из овога немам шта да добијем. Ни ја, ни моја… »
"Шта ми ово треба?" Немања Видић оптужио Терзића и Звезду

"Шта ми ово треба?" Немања Видић оптужио Терзића и Звезду

Вечерње новости 09.03.2023
Ближе се избори за председника Фудбалског савеза Србије, а делегати на Скупштини 14. марта бираће између Немање Видића и Драгана Џајића. Фото архива ВН Њих двојица последњих дана воде кампању за првог човека српског фудбала… »
Видић оптужио Терзића и Звезду: Подршка делегата се мењала за сат времена, шокирали га помињањем Џајића

Видић оптужио Терзића и Звезду: Подршка делегата се мењала за сат времена, шокирали га помињањем Џајића

Нова 09.03.2023
Захуктава се изборна кампања. Немања Видић је један од два кандидата за председника ФСС-а, а већ неко време се води и жестока кампања за челну позицију у српском фубалу која је упражњена скоро две године. Њему ће противник… »

Вести дана »