Повезане вести
Немања Видић никада отворенији: „Звездан Терзић и Црвена звезда су директно против мене!“
Хот спорт 09.03.2023
Без длаке на језику! Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије, Немања Видић, говорио је о предстојећим изборима у опширном интервјуу за Недељник. – Искрено, ја из овога немам шта да добијем. Ни ја, ни моја породица… »
Видић: "Немам лични интерес, Терзић и Звезда покренули мантру"
Спортске.нет 09.03.2023
Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије Немања Видић казао је у разговору за " Недељник" да нема лични интерес да седне у фотељу првог човека српског фудбала. “Искрено, ја из овога немам шта да добијем. Ни ја, ни моја… »
"Шта ми ово треба?" Немања Видић оптужио Терзића и Звезду
Вечерње новости 09.03.2023
Ближе се избори за председника Фудбалског савеза Србије, а делегати на Скупштини 14. марта бираће између Немање Видића и Драгана Џајића. Фото архива ВН Њих двојица последњих дана воде кампању за првог човека српског фудбала… »
Видић оптужио Терзића и Звезду: Подршка делегата се мењала за сат времена, шокирали га помињањем Џајића
Нова 09.03.2023
Захуктава се изборна кампања. Немања Видић је један од два кандидата за председника ФСС-а, а већ неко време се води и жестока кампања за челну позицију у српском фубалу која је упражњена скоро две године. Њему ће противник… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 0 минутајош 26 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 4 сатијош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 6 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 3 сатајош 28 повезаних