Повезане вести

Јовановић (Народна странка): Треба предузети иницијативу за разрешење Вучића ако потпише француско-немачки план

Јовановић (Народна странка): Треба предузети иницијативу за разрешење Вучића ако потпише француско-немачки план

Данас 09.03.2023
Посланик и портпарол Народне странке Стефан Јовановић изјавио је данас да је иницијатива за разрешење председника Србије Александра Вучића корак који би требало предузети ако се председник оглуши о уставну обавезу очувања… »
Стефан Јовановић: Вучић и Орлић се понашају антидржавно

Стефан Јовановић: Вучић и Орлић се понашају антидржавно

Бета 09.03.2023
Посланик Народне странке Стефан Јовановић изјавио је да су председник скупштине Владимир Орлић и његов партијски шеф Александар Вучић, једини који се понашају "антидржавно и неодговорно" према Србији јер су прихватили… »
Нисмо ми антидржавна снајпер коалиција, антидржавно се понашају Вадимир Орлић и његов шеф Вучић: Део опозиије који је тражио…

Нисмо ми антидржавна снајпер коалиција, антидржавно се понашају Вадимир Орлић и његов шеф Вучић: Део опозиије који је тражио…

Данас 08.03.2023
„Гнусна лаж да су државотворне странке у парламенту Србије тражиле потпис за сазивање скупштине од Шаипа Камберија, посланика из Бујановца. У ту лажне верује ни сам Владимир Орлић, јер тврди да Камбери ради у дослуху са Аљбином… »

Вести дана »