Povezane vesti

Jovanović (Narodna stranka): Treba preduzeti inicijativu za razrešenje Vučića ako potpiše francusko-nemački plan

Jovanović (Narodna stranka): Treba preduzeti inicijativu za razrešenje Vučića ako potpiše francusko-nemački plan

Danas 09.03.2023
Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je inicijativa za razrešenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića korak koji bi trebalo preduzeti ako se predsednik ogluši o ustavnu obavezu očuvanja suverenosti i celine… »
Stefan Jovanović: Vučić i Orlić se ponašaju antidržavno

Stefan Jovanović: Vučić i Orlić se ponašaju antidržavno

Beta 09.03.2023
Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da su predsednik skupštine Vladimir Orlić i njegov partijski šef Aleksandar Vučić, jedini koji se ponašaju "antidržavno i neodgovorno" prema Srbiji jer su prihvatili "francusko-nemački" plan i… »
Nismo mi antidržavna snajper koalicija, antidržavno se ponašaju Vadimir Orlić i njegov šef Vučić: Deo opoziije koji je…

Nismo mi antidržavna snajper koalicija, antidržavno se ponašaju Vadimir Orlić i njegov šef Vučić: Deo opoziije koji je…

Danas 08.03.2023
„Gnusna laž da su državotvorne stranke u parlamentu Srbije tražile potpis za sazivanje skupštine od Šaipa Kamberija, poslanika iz Bujanovca. U tu lažne veruje ni sam Vladimir Orlić, jer tvrdi da Kamberi radi u dosluhu sa Aljbinom Kurtijem. Ako je… »

Vesti dana »