Povezane vesti
Uhapšen zbog izbegavanja poreza i pranja novca
Sandžak haber 09.03.2023
Foto:MUP BEOGRAD – U zajedničkoj akciji Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Novog Sada – Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije, uhapšeno je lice iz Ćuprije, zbog postojanja osnovane… »
Vlasnik subotičke firme osumnjičen za prevaru, pranje novca i poresku utaju
Moj Novi Sad 09.03.2023
Pripadnici MUP-a, Odelјenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Ministarstvom finansija, Poreskom upravom – Sektor poreske policije, a po nalogu Posebnog odelјenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su A. P… »
Uhapšeno lice zbog prevare, pranja novca i utaje poreza u iznosu od 1.226.500 dinara
RTV 09.03.2023
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Ministarstvom finansija, Poreskom upravom - Sektor poreske policije, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog… »
Vlasnik firme iz Subotice uhapšen zbog prevare Direkcije robnih rezervi i firme iz Novog Sada
Radio 021 09.03.2023
A. P. (55), odgovorno lice preduzeća "Summec" doo Subotica, uhapšen je zbog prevare u obavljanju privredne delatnosti, pranja novca i poreske utaje. Sumnja se da je on doveo u zabludu predstavnike Republičke direkcije za robne rezerve koji su s njim… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana
Uhapšen razbojnik sa ceraka: Pokušao da ukrade novac iz dve menjačnice, upao s pištoljem i pretio radnicama (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana