Povezane vesti

"Kleo si se i lagao, ni majka ti nije sveta": Aleksandra Nikolić i Filip Car u brutalnom sukobu, ona mu sasula sve u lice

"Kleo si se i lagao, ni majka ti nije sveta": Aleksandra Nikolić i Filip Car u brutalnom sukobu, ona mu sasula sve u lice

Blic 09.03.2023
Zadrugarka Aleksandra Nikolić napravila je haos u "Zadruzi" kada je saznala da je Filip Car sve bliži sa Majom Marinković. Njih dvoje su se sada suočili u emisiji uživo, pljuštale su uvrede i prozivke. - Bravo majstore, samo tako i nek si ti nama… »
Caru stiže tužba! "ko je on da udari moju ćerku?!" Aleksandrina majka loše nakon drame - Padala sam pet puta u nesvest!

Caru stiže tužba! "ko je on da udari moju ćerku?!" Aleksandrina majka loše nakon drame - Padala sam pet puta u nesvest!

Mondo 09.03.2023
Majka Aleksandre Nikolić se oglasila nakon što je Filip Car fizički nasrnuo na njenu ćerku u Zadruzi i tvrdi da nije dobro. Majka Aleksandre Nikolić se oglasila nakon što je Filip Car fizički nasrnuo na njenu ćerku u Zadruzi i tvrdi da nije dobro… »
"Krenula sam sa advokatom u policiju": Majci Aleksandre Nikolić se slošilo nakon tuče njene ćerke i Filipa Cara: "Pala sam…

"Krenula sam sa advokatom u policiju": Majci Aleksandre Nikolić se slošilo nakon tuče njene ćerke i Filipa Cara: "Pala sam…

Blic 09.03.2023
Zadrugarka Aleksandra Nikolić napravila je haos u "Zadruzi" kada je saznala da je Filip Car sve bliži sa Majom Marinković. Ona je naskočila na Filipa, a on ju je davio, obezbeđenje je moralo da reaguje. Tim povodom se sada oglasila njena majka… »
"Padala sam pet puta u nesvest, Cara smo prijavili policiji" Slovenka u beznađu zbog Filipovog iživljavanja nad Aleksandrom

"Padala sam pet puta u nesvest, Cara smo prijavili policiji" Slovenka u beznađu zbog Filipovog iživljavanja nad Aleksandrom

Kurir 09.03.2023
Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja svoje ćerke i njenog sada već bivšeg dečka Filipa Cara u "Zadruzi". Njena majka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu… »
Posle skandalozne tuče aleks rešila da caru debelo naplati Nikolićeva pronašla način da mu zagorča život, evo šta je…

Posle skandalozne tuče aleks rešila da caru debelo naplati Nikolićeva pronašla način da mu zagorča život, evo šta je…

Kurir 09.03.2023
Aleksandra Nikolić, nakon haosa koji se dogodio sa Filipom Carem nije sklopila oči, te je izletela iz kuće i uputila se u hotel gde su spavali Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Ona je prenela Miljani šta se dogodilo i istakla da je spremila tužbu… »

Vesti dana »