Повезане вести

Девојчица (4) у Аранђеловцу изашла из вртића, васпитачице нису приметиле да је нема! Узнемирена мајка открила детаље

Девојчица (4) у Аранђеловцу изашла из вртића, васпитачице нису приметиле да је нема! Узнемирена мајка открила детаље

Мондо 09.03.2023
Четворогодишња девојчица из Аранђеловца је 6. марта напустила вртић док васпитачице уопште нису приметиле да је нема. Четворогодишња девојчица из Аранђеловца је 6. марта напустила вртић док васпитачице уопште нису приметиле да… »
Чула сам куцање, отворила врата и остала у шоку! Мајка оставила ћерку (4) у вртићу у Аранђеловцу, дошла кући, а онда…

Чула сам куцање, отворила врата и остала у шоку! Мајка оставила ћерку (4) у вртићу у Аранђеловцу, дошла кући, а онда…

У центар 09.03.2023
Мајка девојчице (4), још увек не може да се опорави од шока који је доживела у понедељак 6. марта када је чула куцање на улазним вратима и испред стана угледала своје дете, које је требало да буде у вртићу. Девојчица је на сву… »
Девојчица изашла из вртића и дошла до куће, васпитачи нису приметили да је нема

Девојчица изашла из вртића и дошла до куће, васпитачи нису приметили да је нема

Н1 Инфо 09.03.2023
Девојчица је сама препешачила скоро два километра, ишла прометним улицама, прелазила раскрснице, пише портал Нова.рс. Мајка четворогодишње девојчице, још увек не може да се опорави од шока који је доживела у понедељак, 6. марта… »
"Чула сам куцање, отворила врата и заледила се": Девојчица (4) у Аранђеловцу сама изашла из вртића, а прави шок је уследио…

"Чула сам куцање, отворила врата и заледила се": Девојчица (4) у Аранђеловцу сама изашла из вртића, а прави шок је уследио…

Блиц 09.03.2023
Мајка четворогодишње девојчице из Аранђеловца још не може да се опорави од шока који је доживела у понедељак 6. марта када је чула куцање на улазним вратима и испред стана угледала своје дете, које је требало да буде у вртићу… »
Девојчица (4) изашла из вртића у Аранђеловцу и сама дошла до куће: Васпитачи нису ни приметили да је нема

Девојчица (4) изашла из вртића у Аранђеловцу и сама дошла до куће: Васпитачи нису ни приметили да је нема

Нова 09.03.2023
Девојчица је сама препешачила скоро два километра, ишла прометним улицама, прелазила раскрснице... Мајка четворогодишње девојчице, још увек не може да се опорави од шока који је доживела у понедељак 6. марта када је чула… »

Вести дана »