Povezane vesti
Zvezda osudila vređanje Atamana, ali dodala da je on provocirao reakciju navijača
Beta 09.03.2023
Košarkaški klub Crvena zvezda osudio je danas uvrede i verbalne napade prema treneru Efesa Erginu Atamanu, ali i naveo da je on svojim ponašanjem "isprovocirao reakciju publike i navijača". "Klub nikada nije, niti će podržavati uvrede i verbalne… »
„Ako je on zaboravio, mi ne možemo“: Zvezda saopštenjem odgovorila na Atamanove prozivke!
Hot sport 09.03.2023
Turski trener je o Zvezdi pričao dan nakon utakmice. Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet bili su bolji od Anadolu Efesa u utakmici koja je odigrana u utorak. Rezultat je bio 94:75, a ovaj meč je pored dobre igre crveno-belih obeležio i sukob Ergina… »
Zvezda brutalno odgovorila Atamanu! "Ako je on zaboravio, mi ne možemo": Evo šta stoji iza rata "delija" i turskog stratega
Večernje novosti 09.03.2023
KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su u 27. kolu Evrolige akutelnog evropskog prvaka Anadolu Efes. Nakon spektakularne partije crveno-belih konačan rezultat bio je 94:75, a tokom, kao i posle meča, dosta se pričalo o Erginu Atamanu, treneru turskog… »
Zvezda oštro odgovorila Atamanu: „Ako je on zaboravio – mi ne možemo…“
Nova 09.03.2023
Sukob se nastavlja Košarkaši Crvene zvezde pobedili su pred punim tribinama Efes u Beogradu sa 94:75, a u centru pažje bio je sukob navijača crveno-belih i trener turske ekipe Ergina Atamana. Ovaj sukob tinja još od 2014. godine kada je Ataman nazvao… »
Atamane, zaboravio si, ali mi nismo! Crvena zvezda oštro odgovorila Turčinu: "tebi na čast"
Mondo 09.03.2023
Crvena zvezda odgovorila je saopštenjem na izjavu Ergina Atamana. Crvena zvezda odgovorila je saopštenjem na izjavu Ergina Atamana. Crvena zvezda Meridianbet pobedila je Efes u Beogradu, Ergin Ataman je na tom meču isključen, a posle utakmice se nije… »
Vesti dana »
Protesti i blokade i danas po gradovima Srbije - skup profesora "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Radio sto plus pre 4 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 49 minutajoš 23 povezane
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih