Повезане вести

Звезда осудила вређање Атамана, али додала да је он провоцирао реакцију навијача

Звезда осудила вређање Атамана, али додала да је он провоцирао реакцију навијача

Бета 09.03.2023
Кошаркашки клуб Црвена звезда осудио је данас увреде и вербалне нападе према тренеру Ефеса Ергину Атаману, али и навео да је он својим понашањем "испровоцирао реакцију публике и навијача". "Клуб никада није, нити ће подржавати… »
„Ако је он заборавио, ми не можемо“: Звезда саопштењем одговорила на Атаманове прозивке!

„Ако је он заборавио, ми не можемо“: Звезда саопштењем одговорила на Атаманове прозивке!

Хот спорт 09.03.2023
Турски тренер је о Звезди причао дан након утакмице. Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет били су бољи од Анадолу Ефеса у утакмици која је одиграна у уторак. Резултат је био 94:75, а овај меч је поред добре игре црвено-белих… »
Звезда брутално одговорила Атаману! "Ако је он заборавио, ми не можемо": Ево шта стоји иза рата "делија" и турског стратега

Звезда брутално одговорила Атаману! "Ако је он заборавио, ми не можемо": Ево шта стоји иза рата "делија" и турског стратега

Вечерње новости 09.03.2023
КОШАРКАШИ Црвене звезде савладали су у 27. колу Евролиге акутелног европског првака Анадолу Ефес. Након спектакуларне партије црвено-белих коначан резултат био је 94:75, а током, као и после меча, доста се причало о Ергину… »
Звезда оштро одговорила Атаману: „Ако је он заборавио – ми не можемо…“

Звезда оштро одговорила Атаману: „Ако је он заборавио – ми не можемо…“

Нова 09.03.2023
Сукоб се наставља Кошаркаши Црвене звезде победили су пред пуним трибинама Ефес у Београду са 94:75, а у центру пажје био је сукоб навијача црвено-белих и тренер турске екипе Ергина Атамана. Овај сукоб тиња још од 2014. године… »
Атамане, заборавио си, али ми нисмо! Црвена звезда оштро одговорила Турчину: "теби на част"

Атамане, заборавио си, али ми нисмо! Црвена звезда оштро одговорила Турчину: "теби на част"

Мондо 09.03.2023
Црвена звезда одговорила је саопштењем на изјаву Ергина Атамана. Црвена звезда одговорила је саопштењем на изјаву Ергина Атамана. Црвена звезда Меридианбет победила је Ефес у Београду, Ергин Атаман је на том мечу искључен, а… »

Вести дана »