Повезане вести
Звезда осудила вређање Атамана, али додала да је он провоцирао реакцију навијача
Бета 09.03.2023
Кошаркашки клуб Црвена звезда осудио је данас увреде и вербалне нападе према тренеру Ефеса Ергину Атаману, али и навео да је он својим понашањем "испровоцирао реакцију публике и навијача". "Клуб никада није, нити ће подржавати… »
„Ако је он заборавио, ми не можемо“: Звезда саопштењем одговорила на Атаманове прозивке!
Хот спорт 09.03.2023
Турски тренер је о Звезди причао дан након утакмице. Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет били су бољи од Анадолу Ефеса у утакмици која је одиграна у уторак. Резултат је био 94:75, а овај меч је поред добре игре црвено-белих… »
Звезда брутално одговорила Атаману! "Ако је он заборавио, ми не можемо": Ево шта стоји иза рата "делија" и турског стратега
Вечерње новости 09.03.2023
КОШАРКАШИ Црвене звезде савладали су у 27. колу Евролиге акутелног европског првака Анадолу Ефес. Након спектакуларне партије црвено-белих коначан резултат био је 94:75, а током, као и после меча, доста се причало о Ергину… »
Звезда оштро одговорила Атаману: „Ако је он заборавио – ми не можемо…“
Нова 09.03.2023
Сукоб се наставља Кошаркаши Црвене звезде победили су пред пуним трибинама Ефес у Београду са 94:75, а у центру пажје био је сукоб навијача црвено-белих и тренер турске екипе Ергина Атамана. Овај сукоб тиња још од 2014. године… »
Атамане, заборавио си, али ми нисмо! Црвена звезда оштро одговорила Турчину: "теби на част"
Мондо 09.03.2023
Црвена звезда одговорила је саопштењем на изјаву Ергина Атамана. Црвена звезда одговорила је саопштењем на изјаву Ергина Атамана. Црвена звезда Меридианбет победила је Ефес у Београду, Ергин Атаман је на том мечу искључен, а… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане