Povezane vesti
Nema kapitulacije: Vučić otkrio pet ključnih tačaka o kosovskom pitanju
Sputnik 09.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je pet ključnih tačaka o pitanju Kosova i Metohije, ističići da mu ne pada na pamet da potpiše kapitulaciju Srbije. Vučić je najpre govoreći o poseti predstavnika Evropske unije u dijalogu Beograda i Prištine… »
Vučić: Ljudi da znaju, ne pada mi na pamet da potpisujem kapitulaciju Srbije
N1 Info 09.03.2023
"Ljudi da znaju, ne pada mi na pamet da potpisujem kapitulaciju Srbije", poručio je predsednik Aleksandar Vučić. Kako je rekao, po onome što je video iz izjava Lajčaka i Kurtija, teško da je napravljen neki napredak. „Gotovo sam siguran da je Kurti… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona studenata i građana stigla na Novo groblje: Rektor Đokić položio venac VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 13 povezanih
"Igra mačke i miša" Britanski pilot oboren 1991. iznad Iraka o potrazi za američkim pilotom: "Iran će pokriti područje najbolje što može, to im daje prednost!"
Kurir pre 30 minutajoš 46 povezanih
Vanredna odbrana od poplava u opštini Lučani: Izlivanje Bjelice zatvorilo put ka Pilatovićima
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 26 povezanih
Partizan ponovo strepi od Čukaričkog, a Marko Jakšić ima jednu poruku: Ne idemo tamo da se branimo, imamo najveća čekivanja!
Hot sport pre 20 minutajoš 42 povezane
(Foto) U Crkvi Svetog Marka obeležena Lazareva subota, u narodu poznata kao Vrbica: Deca nosila venčiće i zvončiće
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih