Повезане вести
Вучић: Формирање Народног покрета до маја, нико не жели да укине СНС
Радио 021 10.03.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да формирањем великог Народног покрета не жели да укине Српску напредну странку (СНС), чији је такође председник. Вучић је за телевизију Хепи рекао да иде у формирање Народног… »
Вучић о народном покрету: Потребно је постићи јединство, нико не жели да укине СНС
Данас 10.03.2023
Пред нама је најтежи политички период и ту је потребно постићи јединство, рекао је председник Србије Александар Вучић на Хепију говорећи о формирању великог народног покрета. Објаснио је да нико не жели да укине СНС, јер је то… »
"Неће бити укидања СНС": Вучић о Народном покрету за државу
Блиц 09.03.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да као председник странке није обавио добар посао, али као председник државе јесте. - Ја сам своју странку испустио, ја то најбоље знам, мени не треба истраживање. Хоћу да до… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Зеленски: Трамп мора да изврши још вец́и притисак на Путина него што је извршио на Хамас
Данас пре 8 сатијош 3 повезане