Povezane vesti
Vučić: Ne pada mi na pamet potpisati kapitulaciju Srbije
SEEbiz 10.03.2023
BEOGRAD - "Ljudi da znaju, ne pada mi na pamet potpisivati kapitulaciju Srbije", poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, po onome što je video iz izjava Lajčaka i Kurtija, teško da je napravljen neki napredak. „Gotovo sam siguran… »
Vučić: Srbija se nikad neće saglasiti sa članstvom Kosova u EU, a Rusija, Kina i drugi će je u tome pratiti
Blic 09.03.2023
Miroslav Lajčak je danas bio u Prištini i po izjavama nakon sastanaka ne vidim da je napravljen napredak. Siguran sam da je Kurti odlučan da ne formira Zajednicu srpskih opština, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - U ponedeljak Lajčak… »
Vesti dana »

Evroposlanik Rojten za N1: Incident ispred Skupštine verovatno jedan od načina da se skrene pažnja sa dešavanja u EP
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana

Donacije za studente iz Kragujevca, koji će pešačiti do Novog Sada, prikupljaju se na PMF-u
Glas Šumadije pre 4 satijoš 29 povezanih

"Nadam se da ovu priliku neću propustiti": Zvezdin Rodrigao ima veliki motiv protiv Brage
Večernje novosti pre 20 minutajoš 138 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 4 satijoš 46 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Evropska unija odobrila 19. paket sankcija usmerenih na ruski gas i "flotu u senci"
Euronews pre 24 minutajoš 103 povezane