Povezane vesti

Direktor Indijan Velsa pati zbog Novaka: "Ovo ima samo u Americi, tužno je i nema poentu!"

Direktor Indijan Velsa pati zbog Novaka: "Ovo ima samo u Americi, tužno je i nema poentu!"

Sportske.net 10.03.2023
Uveliko se igra teniski masters u američkom Indijan Velsu, prvi u ovoj godini, ali na njemu nema najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Srbinu je onemogućen ulazak u Sjedinjene Američke Države jer nije vakcinisan protiv koronavirusa. Nadali su se… »
Has: Razočaran sam što nema Novaka

Sport klub 10.03.2023
Podeli : Tomi Has, direktor turnira u Indijan Velsu, i dalje žali što Novak Đoković ne igra na tom takmičenju masters serije. Svetski broj jedan je sprečen da dođe u Kaliforniju, pošto Sjedinjene Države i dalje ne puštaju nevakcinisane strance u… »

N1 Info 10.03.2023
Tomi Has, direktor turnira u Indijan Velsu, i dalje žali što Novak Đoković ne igra na tom takmičenju masters serije. Svetski broj jedan je sprečen da dođe u Kaliforniju, pošto Sjedinjene Države i dalje ne puštaju nevakcinisane strance u zemlju… »
Direktor Indijan Velsa osuo paljbu po Americi: Novak Đokovič je najbolji na svetu, tužno je šta mu rade!

Direktor Indijan Velsa osuo paljbu po Americi: Novak Đokovič je najbolji na svetu, tužno je šta mu rade!

Mondo 10.03.2023
Bivši teniser i aktuelni direktor Indijan Velsa Tomi Has kritikovao je američke vlasti zbog toga što Novaku Đokoviću nije dopušteno da igra na Indijan Velsu. Bivši teniser i aktuelni direktor Indijan Velsa Tomi Has kritikovao je američke vlasti… »
"Tužno"! Američki presedan: Direktor Indijan Velsa besan zbog Novaka Đokovića

"Tužno"! Američki presedan: Direktor Indijan Velsa besan zbog Novaka Đokovića

Večernje novosti 10.03.2023
GLAVNA tema Indijan Velsa je i dalje Novak Đoković, iako je turnir uveliko počeo, svi pričaju o odsustvu najboljeg tenisera sveta. FOTO: Tanjug/AP Naime, državna bezbednost Sjedinjenih Američkih Država je zabranila ulazak Đokoviću (tačnije… »
„Tužno, razočaravajuće“: Direktor Indijan Velsa besan što Đokoviću nije dozvoljeno da igra

„Tužno, razočaravajuće“: Direktor Indijan Velsa besan što Đokoviću nije dozvoljeno da igra

Nova 10.03.2023
"Peti grend slem je počeo" i četvrtu godinu zaredom bez Novaka Đokovića, što je jedna od dužih pauza u karijeri najboljeg tenisera sveta. Možda je Indijan Vels počeo, ali na ovom turniru ne mogu da prežale što nije pronađen način da srpski as… »

Vesti dana »