Povezane vesti
Bizarno: Automobil skoro ceo propao u duboku rupu na putu, a ona bila ograđena zbog radova (foto, video)
Blic 10.03.2023
U beogradskom naselju Kaluđerica dogodila se saobraćajna nezgoda, reklo bi se, neuobičajena. Kako je objavljeno na Instagram stranici Moj_beo_grad (ovde možete videti snimak i fotografije) čovek je sleteo u duboku rupu gde su inače radovi, propisno… »
Automobil upao u ogromnu rupu: Neverovatan prizor na Smederevskom putu (video)
Kurir 10.03.2023
Na Smederevskom putu, u Kaluđerici, dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil upao u rupu na delu puta na kom su radovi. Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici "moj_beo_grad_", vidi se automobil koji je prednjim delom skroz upao u rupu… »
Automobil sleteo u rupu na putu u Kaluđerici
Telegraf 10.03.2023
Rupa na putu je, pretpostavljamo bila zbog radova, i bila je ograđena. U beogradskom naselju Kaluđerica dogodila se saobraćajna nezgoda, reklo bi se, retka. Kako je objavljeno na Instagram stranici Moj_beo_grad čovek je sleteo u rupu. Rupa na putu je… »
Vesti dana »

Leto se ipak vraća: U Srbiji se od ovog datuma očekuju 30+ temperature (GRAFIKON)
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

"Građani će moći prvi put po povlašćenim uslovima da uzmu kredit!" Ekonomista objasnio ko sve može podneti zahtev po novim, nižim kamatnim stopama
Kurir pre 32 minutajoš 12 povezanih

Pomoćnik ministra odbrane: Srbija prva u regionu po naoružanju, biće 6.000 vojnika na paradi
Beta pre 28 minutajoš 9 povezanih

Šruder u izabranom društvu: Srbin i još šestorica su ovo uspeli pre njega u istoriji košarke
Nova pre 3 minutajoš 14 povezanih