Povezane vesti
Del Pjero: Dres Juventusa je „težak”, Vlahović mora da ostane miran
Politika 10.03.2023
TORINO – Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga, možda je i psihološki jer je dres Juventusa „težak”, ali on ima kvalitet i najvažnije je da ostane miran, izjavio je legendarni kapiten Juventusa Alesandro del Pjero. Juventus je sinoć… »
Del Pjero: Nije mi se dopala igra Vlahovića, kvalitet ima…
Sport klub 10.03.2023
Podeli : Alegri je, sa druge strane, podržao Vlahovića, uz konstataciju da će golovi doći i da se nada tome već na narednom meču protiv Sampdorije u Seriji A. Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga, možda je i psihološki jer je dres… »
Italijanska legenda kritikovala vlahovića: „Nije mi se svidela Dušanova partija!“
Hot sport 10.03.2023
Nije zadovoljan. Fudbaleri Juventusa savladali su sinoć ekipu Frajburga u Torinu, 1:0, u okviru osmine finala Lige Evrope. Jedini pogodak postigao je Anhel di Marija. Srpski napadač, Dušan Vlahović, ponovo nije uspeo da se upiše u strelce. To je već peta… »
Nove kritike na Vlahovićev račun - Oglasio se Del Pjero i poručio Srbinu šta mora da radi!
Sportske.net 10.03.2023
Fudbaleri Juventusa sinoć su u Torinu savladali nemački Frajburg sa 1:0 u prvom meču osmine finale Lige Evrope. Jesu crno-beli ostvarili pobedu i obezbedili prednost pred revanš, ali je još jednom partiju ispod svog nivoa pružio srpski napadač Dušan… »
Vlahović nije dao gol pet utakmica, stižu kritike! Javio se i najveći u istoriji Juventusa: Dušane, ne sviđa mi se to!
Mondo 10.03.2023
Dušan Vlahović je posle još jedne neubedljive partije u fokusu medija. Dušan Vlahović je posle još jedne neubedljive partije u fokusu medija. Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u strelce u pobedi "stare dame" protiv Frajburga (1:0) u osmini finala… »
Legenda Juventusa udarila na Srbina: Dušan Vlahović ima psihološki problem
Večernje novosti 10.03.2023
Posti više nego ikada kada su golovi u pitanju srpski napadač Dušan Vlahović. Udarna igla Juventusa nije ni protiv Frajburga u Ligi Evrope uspela da zatrese mrežu, a mnogi su se nadali i da će to učiniti protiv Rome u Seriji A, ali je tim Žozea Morinja… »
Alegri odlučio da disciplinuje Francuza: Pogba odstranjen iz tima pred Frajburg
Večernje novosti 09.03.2023
ČEKALI su ga navijači Juventusa više od pola godine da ponovo obuče dres torinske "Stare dame", a kada se to desilo u drugom poluvremenu derbija sa Torinom sreća je kratko potrajala. Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco Iskusni francuski vezista Pol Pogba… »
Vesti dana »

Brnabić o sutrašnjoj sednici: Neće biti blokade parlamenta, moramo da imamo policiju u blizini
Novi magazin pre 9 minutajoš 28 povezanih

Uklonjena konstrukcija na auto-putu ka Novom Sadu: Normalizovan saobraćaj nakon nesreće VIDEO
Nova pre 9 minutajoš 28 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je predstavio kabinet
Danas pre 44 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa kineskim državljanima na Dunavu, jedna osoba stradala
Vreme pre 29 minutajoš 26 povezanih