Повезане вести

Дел Пјеро: Дрес Јувентуса је „тежак”, Влаховић мора да остане миран

Дел Пјеро: Дрес Јувентуса је „тежак”, Влаховић мора да остане миран

Политика 10.03.2023
ТОРИНО – Није ми се допала игра Душана Влаховића против Фрајбурга, можда је и психолошки јер је дрес Јувентуса „тежак”, али он има квалитет и најважније је да остане миран, изјавио је легендарни капитен Јувентуса Алесандро дел… »
Дел Пјеро: Није ми се допала игра Влаховића, квалитет има…

Дел Пјеро: Није ми се допала игра Влаховића, квалитет има…

Спорт клуб 10.03.2023
Подели : Алегри је, са друге стране, подржао Влаховића, уз констатацију да ће голови доћи и да се нада томе већ на наредном мечу против Сампдорије у Серији А. Није ми се допала игра Душана Влаховића против Фрајбурга, можда је и… »
Италијанска легенда критиковала влаховића: „Није ми се свидела Душанова партија!“

Италијанска легенда критиковала влаховића: „Није ми се свидела Душанова партија!“

Хот спорт 10.03.2023
Није задовољан. Фудбалери Јувентуса савладали су синоћ екипу Фрајбурга у Торину, 1:0, у оквиру осмине финала Лиге Европе. Једини погодак постигао је Анхел ди Марија. Српски нападач, Душан Влаховић, поново није успео да се упише… »
Нове критике на Влаховићев рачун - Огласио се Дел Пјеро и поручио Србину шта мора да ради!

Нове критике на Влаховићев рачун - Огласио се Дел Пјеро и поручио Србину шта мора да ради!

Спортске.нет 10.03.2023
Фудбалери Јувентуса синоћ су у Торину савладали немачки Фрајбург са 1:0 у првом мечу осмине финале Лиге Европе. Јесу црно-бели остварили победу и обезбедили предност пред реванш, али је још једном партију испод свог нивоа пружио… »
Влаховић није дао гол пет утакмица, стижу критике! Јавио се и највећи у историји Јувентуса: Душане, не свиђа ми се то!

Влаховић није дао гол пет утакмица, стижу критике! Јавио се и највећи у историји Јувентуса: Душане, не свиђа ми се то!

Мондо 10.03.2023
Душан Влаховић је после још једне неубедљиве партије у фокусу медија. Душан Влаховић је после још једне неубедљиве партије у фокусу медија. Душан Влаховић није успео да се упише у стрелце у победи "старе даме" против Фрајбурга… »
Легенда Јувентуса ударила на Србина: Душан Влаховић има психолошки проблем

Легенда Јувентуса ударила на Србина: Душан Влаховић има психолошки проблем

Вечерње новости 10.03.2023
Пости више него икада када су голови у питању српски нападач Душан Влаховић. Ударна игла Јувентуса није ни против Фрајбурга у Лиги Европе успела да затресе мрежу, а многи су се надали и да ће то учинити против Роме у Серији А… »
Алегри одлучио да дисциплинује Француза: Погба одстрањен из тима пред Фрајбург

Алегри одлучио да дисциплинује Француза: Погба одстрањен из тима пред Фрајбург

Вечерње новости 09.03.2023
ЧЕКАЛИ су га навијачи Јувентуса више од пола године да поново обуче дрес торинске "Старе даме", а када се то десило у другом полувремену дербија са Торином срећа је кратко потрајала. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Алессандро Ди Марцо Искусни… »

Вести дана »