Povezane vesti

Del Pjero: Dres Juventusa je „težak”, Vlahović mora da ostane miran

Del Pjero: Dres Juventusa je „težak”, Vlahović mora da ostane miran

Politika 10.03.2023
TORINO – Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga, možda je i psihološki jer je dres Juventusa „težak”, ali on ima kvalitet i najvažnije je da ostane miran, izjavio je legendarni kapiten Juventusa Alesandro del Pjero. Juventus… »
Del Pjero: Nije mi se dopala igra Vlahovića, kvalitet ima…

Del Pjero: Nije mi se dopala igra Vlahovića, kvalitet ima…

Sport klub 10.03.2023
Podeli : Alegri je, sa druge strane, podržao Vlahovića, uz konstataciju da će golovi doći i da se nada tome već na narednom meču protiv Sampdorije u Seriji A. Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga, možda je i psihološki jer je… »
Italijanska legenda kritikovala vlahovića: „Nije mi se svidela Dušanova partija!“

Italijanska legenda kritikovala vlahovića: „Nije mi se svidela Dušanova partija!“

Hot sport 10.03.2023
Nije zadovoljan. Fudbaleri Juventusa savladali su sinoć ekipu Frajburga u Torinu, 1:0, u okviru osmine finala Lige Evrope. Jedini pogodak postigao je Anhel di Marija. Srpski napadač, Dušan Vlahović, ponovo nije uspeo da se upiše u strelce. To je već… »
Nove kritike na Vlahovićev račun - Oglasio se Del Pjero i poručio Srbinu šta mora da radi!

Nove kritike na Vlahovićev račun - Oglasio se Del Pjero i poručio Srbinu šta mora da radi!

Sportske.net 10.03.2023
Fudbaleri Juventusa sinoć su u Torinu savladali nemački Frajburg sa 1:0 u prvom meču osmine finale Lige Evrope. Jesu crno-beli ostvarili pobedu i obezbedili prednost pred revanš, ali je još jednom partiju ispod svog nivoa pružio srpski napadač… »
Vlahović nije dao gol pet utakmica, stižu kritike! Javio se i najveći u istoriji Juventusa: Dušane, ne sviđa mi se to!

Vlahović nije dao gol pet utakmica, stižu kritike! Javio se i najveći u istoriji Juventusa: Dušane, ne sviđa mi se to!

Mondo 10.03.2023
Dušan Vlahović je posle još jedne neubedljive partije u fokusu medija. Dušan Vlahović je posle još jedne neubedljive partije u fokusu medija. Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u strelce u pobedi "stare dame" protiv Frajburga (1:0) u osmini… »
Legenda Juventusa udarila na Srbina: Dušan Vlahović ima psihološki problem

Legenda Juventusa udarila na Srbina: Dušan Vlahović ima psihološki problem

Večernje novosti 10.03.2023
Posti više nego ikada kada su golovi u pitanju srpski napadač Dušan Vlahović. Udarna igla Juventusa nije ni protiv Frajburga u Ligi Evrope uspela da zatrese mrežu, a mnogi su se nadali i da će to učiniti protiv Rome u Seriji A, ali je tim Žozea… »
Alegri odlučio da disciplinuje Francuza: Pogba odstranjen iz tima pred Frajburg

Alegri odlučio da disciplinuje Francuza: Pogba odstranjen iz tima pred Frajburg

Večernje novosti 09.03.2023
ČEKALI su ga navijači Juventusa više od pola godine da ponovo obuče dres torinske "Stare dame", a kada se to desilo u drugom poluvremenu derbija sa Torinom sreća je kratko potrajala. Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco Iskusni francuski vezista Pol… »

Vesti dana »