Povezane vesti
„On to ne može da izdrži“: Bogdanović otkrio tajnu Obradovića, poznato zašto nikada nije otišao u NBA
Nova 10.03.2023
Kako to da nikada u najavi nijednog NBA meča nije spiker objavio da je trener tima Željko Obradović? Jedno objašnjenje, koje do sada nije bilo poznato, ponudio je Bogdan Bogdanović. Iako se mnogi košarkaški principi koje je uveo ili doveo do perfekcije… »
Željko mi je priznao zašto nije došao u NBA! Bogdan otkrio tajnu: "Ne bi mogao taj deo da izdrži, jednostavno je takav"
Mondo 10.03.2023
Bogdan Bogdanović otkrio je zašto Željko Obradović nije otišao u NBA. Bogdan Bogdanović otkrio je zašto Željko Obradović nije otišao u NBA. Zašto Željko Obradović nije nikada otišao u NBA ligu? To je jedno od pitanja na koje je i sam dao odgovor u jednom… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju 2026. veća 0,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Srbija na vrhuncu toplotnog talasa: U Kikindi, Zrenjaninu i na Paliću izmereno 40 stepeni, u Beogradu 37
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 63 povezane
Ukrajinski oligarh se bori za život; Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 27 povezanih
Nikad viđeni poraz Nemačke – selektor Paragvaja slavi: „Želeo sam 26 ratnika koji postaju legende“
Sputnik pre 26 minutajoš 97 povezanih