Повезане вести

Драматичан снимак руског тенка, пуцао право у камермана: "Имао сам такав удар адреналина да нисам ни знао шта се десило"…

Драматичан снимак руског тенка, пуцао право у камермана: "Имао сам такав удар адреналина да нисам ни знао шта се десило"…

Курир 10.03.2023
Појавили су се драматични снимци првих дана руске инвазије на Украјину пре годину дана, објавио је РСЕ. ТВ сниматељ Серхиј Килимник користио је аматерску опрему како би документовао како су руске трупе напале његов град, када… »
Ужасан снимак! Руски тенк пуца у украјинског сниматеља! Забележен драматичан тренутак - "Имао сам удар адреналина"

Ужасан снимак! Руски тенк пуца у украјинског сниматеља! Забележен драматичан тренутак - "Имао сам удар адреналина"

Мондо 10.03.2023
Појавио се снимак првих дана почетка рата у Украјини када руски тенк пуца у правцу украјинског ТВ сниматеља Серхија Килимника. Појавио се снимак првих дана почетка рата у Украјини када руски тенк пуца у правцу украјинског ТВ… »
(ВИДЕО) Тренутак када руски тенк пуца на украјинског сниматеља

(ВИДЕО) Тренутак када руски тенк пуца на украјинског сниматеља

Данас 10.03.2023
Појавили су се драматични снимци првих дана руске инвазије на Украјину пре годину дана, објавио је Радио Слободна Европа. ТВ сниматељ Сергеј Килимник је аматерском опремом документовао како су руске трупе напале његов град… »
ВИДЕО Тренутак у којем руски тенк пуца на украјинског сниматеља

ВИДЕО Тренутак у којем руски тенк пуца на украјинског сниматеља

Н1 Инфо 10.03.2023
Појавили су се драматични снимци првих дана руске инвазије на Украјину пре годину дана, објавио је Радио Слободна Европа. ТВ сниматељ Серхиј Килимник користио је аматерску опрему да документује како су руске трупе напале његов… »

Вести дана »