Povezane vesti
U zatvor sam išla sa velom za sahrane! Ana Nikolić o nepoznatim detaljima odnosa sa Rastom: Tada sam ga najviše volela!
Mondo 10.03.2023
Ana Nikolić otkrila je nepoznate detalje iz braka s reperom Stefanom Đurićem Rastom. Ana Nikolić otkrila je nepoznate detalje iz braka s reperom Stefanom Đurićem Rastom. Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta od samog početka veze… »
"Kad sam se razvela volela sam ga najviše" Ana Nikolić otkrila detalje agonije nakon razvoda posećivala sam ga sa velom za…
Kurir 10.03.2023
Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta od samog početka veze imali su buran odnos, a u jednom trenutku rešili su da stave tačku na svoj brak. Nikolićeva je neretko pričala o rastanku od repera, ali je sada priznala da je, u trenutku kada je… »
"Rastu sam posećivala u zatvoru sa velom za sahrane": Ana Nikolić otkrila nepoznate detalje iz odnosa sa reperom - Kad smo se…
Blic 10.03.2023
Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta od samog početka veze imali su buran odnos, a u jednom trenutku rešili su da stave tačku na svoj brak. Nikolićeva je neretko pričala o rastanku od repera, ali je sada priznala da je, u trenutku kada… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih
"Da završim Evroligu u 10. kolu? Hajde baš da vidimo!" Željko povisio ton, jedno pitanje ga iznerviralo
Mondo pre 14 minutajoš 43 povezane
UŽIVO Srbija poslala Švajcarce u "B" diviziju, sebe na pol poziciju; Piksi: "Stres od prvog dana kada sam došao"
B92 pre 31 minutajoš 31 povezana