Повезане вести

Премијер Северне Македоније најавио: "Увешћемо Јевреје у Устав, они су код нас изузетно важна заједница"

Премијер Северне Македоније најавио: "Увешћемо Јевреје у Устав, они су код нас изузетно важна заједница"

Курир 10.03.2023
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски најавио је данас да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним изменама ући у Устав. "Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам, као… »
Премијер Северне Македоније најавио увођење јеврејске заједнице у Устав

Премијер Северне Македоније најавио увођење јеврејске заједнице у Устав

Данас 10.03.2023
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски најавио је данас да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним изменама ући у Устав. „Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам, као… »
Македонски премијер најавио увођење Јевреја у Устав

Македонски премијер најавио увођење Јевреја у Устав

Слободна Европа 10.03.2023
Премијер Сјеверне Македоније Димитар Ковачевски најавио је у петак да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним измјенама ући у Устав. "Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам… »
Премијер Северне Македоније најавио увођење Јевреја у Устав

Премијер Северне Македоније најавио увођење Јевреја у Устав

Н1 Инфо 10.03.2023
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски најавио је да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним изменама ући у Устав. „Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам, као и… »

Вести дана »