Повезане вести
Премијер Северне Македоније најавио: "Увешћемо Јевреје у Устав, они су код нас изузетно важна заједница"
Курир 10.03.2023
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски најавио је данас да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним изменама ући у Устав. "Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам, као… »
Премијер Северне Македоније најавио увођење јеврејске заједнице у Устав
Данас 10.03.2023
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски најавио је данас да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним изменама ући у Устав. „Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам, као… »
Македонски премијер најавио увођење Јевреја у Устав
Слободна Европа 10.03.2023
Премијер Сјеверне Македоније Димитар Ковачевски најавио је у петак да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним измјенама ући у Устав. "Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам… »
Премијер Северне Македоније најавио увођење Јевреја у Устав
Н1 Инфо 10.03.2023
Премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски најавио је да ће и Јевреји бити једна од заједница која ће у предстојећим уставним изменама ући у Устав. „Јеврејска заједница код нас је изузетно важна заједница и ја сам, као и… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 23 минутајош 24 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 3 сатајош 10 повезаних