Povezane vesti
Premijer Severne Makedonije najavio: "Uvešćemo Jevreje u Ustav, oni su kod nas izuzetno važna zajednica"
Kurir 10.03.2023
Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski najavio je danas da će i Jevreji biti jedna od zajednica koja će u predstojećim ustavnim izmenama ući u Ustav. "Jevrejska zajednica kod nas je izuzetno važna zajednica i ja sam, kao i koalicioni partneri… »
Premijer Severne Makedonije najavio uvođenje jevrejske zajednice u Ustav
Danas 10.03.2023
Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski najavio je danas da će i Jevreji biti jedna od zajednica koja će u predstojećim ustavnim izmenama ući u Ustav. „Jevrejska zajednica kod nas je izuzetno važna zajednica i ja sam, kao i koalicioni partneri… »
Makedonski premijer najavio uvođenje Jevreja u Ustav
Slobodna Evropa 10.03.2023
Premijer Sjeverne Makedonije Dimitar Kovačevski najavio je u petak da će i Jevreji biti jedna od zajednica koja će u predstojećim ustavnim izmjenama ući u Ustav. "Jevrejska zajednica kod nas je izuzetno važna zajednica i ja sam, kao i koalicioni… »
Premijer Severne Makedonije najavio uvođenje Jevreja u Ustav
N1 Info 10.03.2023
Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski najavio je da će i Jevreji biti jedna od zajednica koja će u predstojećim ustavnim izmenama ući u Ustav. „Jevrejska zajednica kod nas je izuzetno važna zajednica i ja sam, kao i koalicioni partneri, rekao da… »
Vesti dana »
Lopandić: Vučić priča o EU, a letos je išao u Moskvu i Peking - tako se ne otvaraju klasteri
Radio 021 pre 8 minutajoš 48 povezanih
Umrla žena (79) koju je udario kamion na Matejevačkom putu u Nišu: Imala višestruke teške povrede
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih