Povezane vesti

Konte: Mislim da je Rišarlison bio iskren kada je rekao da mu sezona nije dobra

Konte: Mislim da je Rišarlison bio iskren kada je rekao da mu sezona nije dobra

Politika 10.03.2023
LONDON – Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je danas da misli da Rišarlison igra loše ove sezone. Fudbaler Totenhema i brazilski reprezentativac Rišarlison izjavio je juče da je nezadovoljan minutažom koju ima u londonskom klubu, prenosi… »
Konte: Rišarlison nije kritikovao mene već je rekao da je njegova sezona loša

Konte: Rišarlison nije kritikovao mene već je rekao da je njegova sezona loša

Sportski žurnal 10.03.2023
Moramo da više budemo kolektiv i da pokažemo više pozitivnog duha u teškim situacijama - zaključio je Konte. Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je da misli da Rišarlison igra loše ove sezone. Fudbaler Totenhema i brazilski reprezentativac… »
Konte progovorio o brazilcu: Rišarlsion je bio iskren kada je rekao da mu sezona nije dobra

Konte progovorio o brazilcu: Rišarlsion je bio iskren kada je rekao da mu sezona nije dobra

Večernje novosti 10.03.2023
MENADžER Totenhema Antonio Konte izjavio je danas da misli da Rišarlison igra loše ove sezone. FOTO: AP Fudbaler "pevaca" i brazilski reprezentativac istakao je juče da je nezadovoljan minutažom koju ima u londonskom klubu, prenosi "Skaj"… »
Konte "podržao" Rišarlisona: "Istina je, njegova sezona je sr...e"

Konte "podržao" Rišarlisona: "Istina je, njegova sezona je sr...e"

Sportske.net 10.03.2023
Totenhem je sezonu u Ligi šampiona završio u osmini finala, oprečna su mišljenja u polemici da li je samo igranje u nokaut fazi dobar rezultat za ovaj tim. Eliminacija u toj fazi svakako nije šok, ali je razočaravajući način na koji je londonski… »
Brazilac napravio skandal, Konte morao da smiruje strasti! Italijan se javio: "u pravu je, njegova sezona je sr**e!"

Brazilac napravio skandal, Konte morao da smiruje strasti! Italijan se javio: "u pravu je, njegova sezona je sr**e!"

Mondo 10.03.2023
Antonio Konte odgovorio je Rišarlisonu posle kontroverznog intervjua. Antonio Konte odgovorio je Rišarlisonu posle kontroverznog intervjua. Totenhem je završio takmičenje u Ligi šampiona. U dva meča nije uspeo da postigne nijedan gol, pa je Milan… »

Vesti dana »