Повезане вести

Сутра 20 година од убиства Зорана Ђинђића

Сутра 20 година од убиства Зорана Ђинђића

Политика 11.03.2023
Сутра се навршава 20 година од убиства Зорана Ђинђића, првог демократски изабраног премијера у Србији и председника Демократске странке. Премијерка Ана Брнабић и чланови њеног кабинета положиће сутра венац на месту на коме је… »
У Зрењанину обележена годишњица убиства Ђинђића: Промене су могуће, поручено са скупа

У Зрењанину обележена годишњица убиства Ђинђића: Промене су могуће, поручено са скупа

Данас 11.03.2023
Венци, цитати и сећања на првог демократског премијера Србије др Зорана Ђинђића положени су данас на тргу у Зрењанину, месту које од 2010. године носи његово име а чијем именовању су кумовали Покрет Нови оптимизам и… »
"Говорио сам зорану шта хитно мора да се уради, није ме послушао" Зоран Живковић: Да је Ђинђић преживео, било би нам досадно…

"Говорио сам зорану шта хитно мора да се уради, није ме послушао" Зоран Живковић: Да је Ђинђић преживео, било би нам досадно…

Курир 11.03.2023
У недељу 12.марта навршава се две деценије од убиства премијера Србије Зорана Ђинђића. Четворица припадника некадашње Јединице за специјалне операције, један службеник Безбедносно-информативне агенције и седморица чланова… »
Суђење ЗА убиство премијера Ђинђића Ево како је изгледао судски процес и где се данас налазе осуђеници за атентат

Суђење ЗА убиство премијера Ђинђића Ево како је изгледао судски процес и где се данас налазе осуђеници за атентат

Ало 11.03.2023
Почетком ове недеље на слободу је, након издржане 20-годишње казне, пуштен и члан Земунског клана Душан Крсмановић. У недељи када се обележава 20 година од убиства премијера Зорана Ђинђића из затвора је, после издржане казне… »
Овако је изгледало суђење за убиство Зорана Ђинђића: Где су данас осуђеници?

Овако је изгледало суђење за убиство Зорана Ђинђића: Где су данас осуђеници?

Телеграф 11.03.2023
Почетком ове недеље на слободу је, након издржане 20-годишње казне, пуштен и члан Земунског клана Душан Крсмановић. У недељи када се обележава 20 година од убиства премијера Зорана Ђинђића из затвора је, после издржане казне… »

Вести дана »