Povezane vesti
Došao sam u srpsko selo, je l' ovo normalno? Nemca presreo komšija i pozvao u kuću - "Mislio sam ubiće me, a onda..."
Mondo 11.03.2023
Korisnik društvene mreže iz Nemačke komentarisao je srpsko gostoprimstvo. Korisnik društvene mreže iz Nemačke komentarisao je srpsko gostoprimstvo. Korisnik društvene mreže Redit iz Nemačke, a koji je posetio Srbiju, objavio je koju je situaciju doživeo… »
Srbin hteo da ugosti Nemca, pa nastao haos: "da li je ovo normalno? Pomislio sam da hoće da me namami i ubije!"
Blic 10.03.2023
Srpska gostoprimljivost po kojoj smo nadaleko i naširoko poznati, ponekada strancima mogu da deluju napadno sve dok ne shvate da je pozvi na iće i piće, zaista poziv na iće i piće, bez nekih zadnjih i loših namera. Upravo zbog toga, objava jednog Nemca… »
Vesti dana »
Ovakvo upozorenje RHMZ dugo nismo videli: Tri u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 22 minutajoš 26 povezanih
Anja Ilić pretposlednja na svom ZOI debiju, Miloš Milosavljević bez četvrtfinala
RTV pre 21 minutajoš 23 povezane
Zbog radova na mreži, obustava isporuke gasa 12. februara u devet lokalnih samouprava
Biznis.rs pre 2 minutajoš 15 povezanih
Državni sekretar: Prva rešenja za upis svojine u narednim danima, veštačka inteligencija radi na uparivanju podataka
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih