Povezane vesti
Došao sam u srpsko selo, je l' ovo normalno? Nemca presreo komšija i pozvao u kuću - "Mislio sam ubiće me, a onda..."
Mondo 11.03.2023
Korisnik društvene mreže iz Nemačke komentarisao je srpsko gostoprimstvo. Korisnik društvene mreže iz Nemačke komentarisao je srpsko gostoprimstvo. Korisnik društvene mreže Redit iz Nemačke, a koji je posetio Srbiju, objavio je koju je situaciju doživeo… »
Srbin hteo da ugosti Nemca, pa nastao haos: "da li je ovo normalno? Pomislio sam da hoće da me namami i ubije!"
Blic 10.03.2023
Srpska gostoprimljivost po kojoj smo nadaleko i naširoko poznati, ponekada strancima mogu da deluju napadno sve dok ne shvate da je pozvi na iće i piće, zaista poziv na iće i piće, bez nekih zadnjih i loših namera. Upravo zbog toga, objava jednog Nemca… »
Vesti dana »

Oblačno i svežije, lokalno sa vremenskim nepogodama, temperatura do 28 stepeni
RTV pre 33 minutajoš 8 povezanih

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih

"Sud u roku od pet dana da utvrdi da li dužnik ima drugi dom": Komora izvršitelja o predlogu Vučića: Neophodna promena i Ustava i zakona
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Pravimo spisak za razmenu 1.200 zarobljenika s Rusijom; Indija nije zabranila uvoz ruske nafte
RTV pre 35 minutajoš 1 povezana