Povezane vesti
Pevaču pao krov na glavu tokom nastupa! Zvezda Granda otkrila šta se desilo - "Završio sam tad s pevanjem"
Mondo 11.03.2023
Nekadašnji učesnik Zvezda Granda ispričao je kako je mogao nastradati na jednom svom nastupu, kada je počelo nevreme i napravilo haos. Nekadašnji učesnik Zvezda Granda ispričao je kako je mogao nastradati na jednom svom nastupu, kada je počelo… »
Zvezdi "Granda" pao krov na glavu: Progovorio o nezgodi na nastupu: "Završio sam sa pevanjem"
Blic 11.03.2023
Zvezda "Granda", Nemanja Đurđević prisetio se neprijatnih situacija na nastupima, te je otkrio da mu je na jednom slavlju pao krov na glavu. – Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao… »
Zvezdi Granda pao krov na glavu: Krenulo nevreme, sručila se ogromna kiša, voda je pala direktno na struju... Haos na nastupu
Kurir 11.03.2023
Zvezda Granda Nemanja Đurđević prisetio se neprijatnih situacija na nastupima, te je otkrio da mu je na jednom slavlju pao krov na glavu. - Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao mi je… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
NIN pre 56 minutajoš 14 povezanih
Četvrti dan od eksplozije na kanalu Ibar-Lepenac: Pojačano prisustvo kosovske policije u četiri srpske opštine
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
Nikola Jokić piše istoriju NBA lige: Reprezentativac Srbije uprkos porazu ostvario neverovatno dostignuće! (foto) (video)
Hot sport pre 1 satjoš 13 povezanih
Zaharova: Postupak pomilovanja Hantera Bajdena je "karikatura demokratije"
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih