Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić: Na Sajmu zapošljavanja ponuđeno 920 radnih mesta, prosečna plata u Novom Sadu 887 evra
Telegraf 11.03.2023
Prosečna plata u Novom sada u ovom trenutke iznosi 887 evra. Gradnoačelnik Novog Sada Milan Đurić, govorio je za “Jutarnji dnevnik” na RTS gde je pričao o tako je grad u kojem živi blizu 400.000 ljudi doveo investitore, kako beleži pozitivan trend u… »
Đurić: Nastavljamo još snažnije da ulažemo u budućnost našeg grada
Dnevnik 11.03.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić gostovao je u "Jutarnjem dnevniku" RTS Srbije, a tom prilikom je podelio sa gledaocima najnovije informacije iz Srpske Atine. "Pričao sam o uspehu našeg grada u pogledu dovođenja investitora, i pohvalio se pozitivnim… »
Vesti dana »
Macut: Pojačano angažovanje službi na terenu kako bi se pružila brza i efikasna pomoć građanima usred otežanih vremenskih prilika
Danas pre 6 minutajoš 31 povezana
Vreme danas: Oblačno i hladno, ujutro sa mrazem, lokalno od 10 do 15 centimetara novog snega
Vesti online pre 2 satajoš 16 povezanih
Tajm: U Iranu više od 200 poginulih u protestima; Zapaljena džamija i automobili, vlast tvrdi da je situacija mirna
RTV pre 11 minutajoš 11 povezanih
"To mi malo smeta, znam da je nervozan": Trener Denvera udario na NBA ligu zbog Nikole Jokića
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Cela Srbija se oprašta od heroja: Stefan Ivanović biće sahranjen danas u selu Jajčić kod Ljiga
RINA pre 31 minutajoš 9 povezanih