Povezane vesti
Holivud: „Niske strasti koštale su me starateljstva nad sinom“, kaže Šeron Stoun
Radio 021 11.03.2023
Njena čuvena uloga u erotskom trileru 1992. uticala je na odluku sudije da starateljstvo nad detetom dodeli ocu, rekla je holivudska glumica. Alamy Njena čuvena uloga u erotskom trileru 1992. uticala je na odluku sudije da starateljstvo nad detetom… »
Holivud: „Niske strasti koštale su me starateljstva nad sinom“, kaže Šeron Stoun
Južne vesti 11.03.2023
Alamy Njena čuvena uloga u erotskom trileru 1992. uticala je na odluku sudije da starateljstvo nad detetom dodeli ocu, rekla je holivudska glumica. Glumica Šeron Stoun kaže da ju je jedna od najpoznatijih uloga koštala starateljstva nad sinom 2004… »
BBC News 11.03.2023
Njena čuvena uloga u erotskom trileru 1992. uticala je na odluku sudije da starateljstvo nad detetom dodeli ocu, rekla je holivudska glumica. Glumica Šeron Stoun kaže da ju je jedna od najpoznatijih uloga koštala starateljstva nad sinom 2004. godine… »
Danas 11.03.2023
Glumica Šeron Stoun kaže da ju je jedna od najpoznatijih uloga koštala starateljstva nad sinom 2004. godine. Njena čuvena rola u filmu Niske strasti iz 1992. promenila je način kako su je ljudi doživljavali, rekla je Stoun u podkastu. „Znaš li da… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 4 satijoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 7 satijoš 26 povezanih