Повезане вести

Вучић: Обавеза нам је да чувамо мир

Вучић: Обавеза нам је да чувамо мир

ОК радио 11.03.2023
Нама је потребна одговорна држава, која ће да чува мир, а све је до државног руководства, рекао је председник Вучић на почетку обраћања у Врању. Најавио је да ће просечна плата у Србији за две године бити 1.000 евра. - Имамо… »
Вучић у Врању: ,,Србију морамо да сачувамо за нашу децу"

Вучић у Врању: ,,Србију морамо да сачувамо за нашу децу"

ОК радио 11.03.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је боравио у Врању, где се у Спортској хали обратио грађанима, истичући да је ово први први пут после много времена да не говори као председник странке, већ као председник Србије… »
Вучић: Нећу бити тај који ће признати независност тзв Косова

Вучић: Нећу бити тај који ће признати независност тзв Косова

ИндексОнлине 11.03.2023
ВРАЊЕ – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да он неће бити тај који ће признати независност тзв. Косова. “Знам на шта сам положио заклетву – на Устав Србије и Мирослављево јеванђеље – и ја да будем онај који… »
Вучић: Нећу бити онај који ће потписати независност Косова

Вучић: Нећу бити онај који ће потписати независност Косова

Радио сто плус 11.03.2023
Вучић је на скупу у Врању, којим је почео турнеју по Србији у оквиру формирања Народног покрета за државу, казао да зна да је председничку заклетву положио на Уставу и Мирослављевом јеванђељу. “Ја нећу бити онај који ће… »
Вучић Врањанцима: Ви сте чувари наше територије

Вучић Врањанцима: Ви сте чувари наше територије

Решетка 11.03.2023
Ви сте чувари наше територије и зато морамо да урадимо све да живите боље, поручио је у Врању председник Србије Александар Вучић. Како је казао, све док му траје мандате, бориће се за Пчињски округ и за југ Србије. „Поносан… »

Вести дана »