Povezane vesti
Otvorena izložba „We all P(r)ay for Internet“ u galeriji Novembar
N1 Info 11.03.2023
U beogradskoj galeriji Novembar otvorena je samostalna izložba konceptualnog i vizuelnog umetnika Pavla Banovića, pod nazivom "We all P(r)ay for Internet". Kako je navedeno u saopštenju, Banović prvi put samostalno izlaže u Galeriji Novembar, a pažnju… »
Otvorena izložba “We all P(r)ay for Internet”
Danas 11.03.2023
U beogradskoj Galeriji Novembar otvorena je samostalna izložba konceptualnog i vizuelnog umetnika Pavla Banovića, pod nazivom “We all P(r)ay for Internet”. Banović prvi put samostalno izlaže u Galeriji Novembar, a pažnju publike i kritike privukao je… »
Odnos između ljudi i tehnologije: “We all P(r)ay for Internet” u Galeriji Novembar
Nova 11.03.2023
U beogradskoj Galeriji Novembar otvorena je samostalna izložba konceptualnog i vizuelnog umetnika Pavla Banovića, pod nazivom “We all P(r)ay for Internet”. Banović prvi put samostalno izlaže u Galeriji Novembar, a pažnju publike i kritike privukao je… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Serbian News Media pre 36 minutajoš 21 povezana
(Video) Svet čeka šta će se dogovoriti dva moćnika, snimak Trampa i Sija sa svečanog dočeka ruši internet
Blic pre 6 minutajoš 19 povezanih
Vučić u UN: Hrvatska se ponosi nacističkom prošlošću, ne može da nam drži pridike
Serbian News Media pre 36 minutajoš 17 povezanih
Sud naložio administraciji Trampa da vrati pristup Beloj kući CNN, MS NOW i Politico
Insajder pre 16 minutajoš 6 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 6 minutajoš 13 povezanih