Повезане вести

Време је за бебе: Тања Савић са осмехом открила да ли је треће дете дечак или девојчица

Време је за бебе: Тања Савић са осмехом открила да ли је треће дете дечак или девојчица

Свет & Скандал 11.03.2023
Исповест Тање Савић о бившем мужу, синовима и плановима за будућност Пре две године завршена је агонија Тање Савић која је трајала месецима. Певачица је преживела трауму након што је њен бивши супруг Душан Јованчевић одвео… »
"Добила сам старатељство" Тања Савић о бившем мужу, новој љубави, фитнес инструктору, већ смислила и име за ћерку

"Добила сам старатељство" Тања Савић о бившем мужу, новој љубави, фитнес инструктору, већ смислила и име за ћерку

Курир 11.03.2023
Тања Савић претходних година прошла је кроз агонију након што је њен бивши супруг Душан Јованчевић одвео њихове синове у Аустралију. Децачци су сада са мајком у Србији, а певачица открива да јој је требало много труда како би… »
Тата их не зове, плачем много! Тања о синовима и бившем мужу: Отац се не оглашава! Ево шта је рекла за алиментацију!

Тата их не зове, плачем много! Тања о синовима и бившем мужу: Отац се не оглашава! Ево шта је рекла за алиментацију!

Мондо 11.03.2023
Тања Савић открила је у каквом су односу сада њени синови с оцем, тачније њеним бившим мужем, као и да ли би му тражила алиментацију. Тања Савић открила је у каквом су односу сада њени синови с оцем, тачније њеним бившим… »
(Видео) "волела бих да добијем ћерку, смислила сам и име": Тања Савић проговорила о новој љубави, фитнес инструктору и…

(Видео) "волела бих да добијем ћерку, смислила сам и име": Тања Савић проговорила о новој љубави, фитнес инструктору и…

Блиц 11.03.2023
Певачица Тања Савић каже да на љубавном плану нема никаквих промена код ње, те да након развода ужива у слободи. Признаје да се потпуно посветила себи, синовима, али не крије да би волела да пронађе љубав за цели живот и… »

Вести дана »