Povezane vesti

Ukrajinski ministar optužio organizatore dodele Oskara za licemerje

Ukrajinski ministar optužio organizatore dodele Oskara za licemerje

Politika 11.03.2023
KIJEV – Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba optužio je danas organizatore dodele Oskara za licemerje jer nisu dozvolili predsedniku Ukrajine Vladimiru Zelenskom da govori na ceremoniji dodele filmskih nagrada. „Mislim da ako ‘Na… »
“Pijete šampanjac obučeni u lepe haljine i dijamante, a o ratu ne znate ništa…”

“Pijete šampanjac obučeni u lepe haljine i dijamante, a o ratu ne znate ništa…”

Vesti online 11.03.2023
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba optužio je danas organizatore dodele Oskara za licemerje jer nisu dozvolili predsedniku Ukrajine Vladimiru Zelenskom da govori na ceremoniji dodele filmskih nagrada. – Mislim da ako ‘Na Zapadu ništa… »
Kijev ljut zbog odbijanja Zelenskog: Kuleba optužio organizatore dodele Oskara za licemerje: "Nešto nije u redu s vama"

Kijev ljut zbog odbijanja Zelenskog: Kuleba optužio organizatore dodele Oskara za licemerje: "Nešto nije u redu s vama"

Blic 11.03.2023
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba optužio je danas organizatore dodele Oskara za licemerje jer nisu dozvolili predsedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom da govori na ceremoniji dodele filmskih nagrada. Mislim da ako "All Quiet on the… »
Kuleba optužio organizatore dodele Oskara za licemerje

Kuleba optužio organizatore dodele Oskara za licemerje

Dnevnik 11.03.2023
KIJEV: Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba optužio je danas organizatore dodele Oskara za licemerje jer nisu dozvolili predsedniku Ukrajine Vladimiru Zelenskom da govori na ceremoniji dodele filmskih nagrada. „Mislim da ako “All Quiet… »

Vesti dana »