Povezane vesti
Izložba glumice Katarine Žutić na Zlatiboru
Politika 11.03.2023
Druga samostalna izložba glumice Katarine Žutić otvorena je sinoć u galeriji Kulturnog centra „Zlatibor”. Njeni akvareli pripadaju cilusu „Moja klimatska meno promena”, a slike izložene na Zlatiboru radila je poslednjih meseci i nazvala ih je… »
Moja klimatska meno promena: Izložba glumice Katarine Žutić na Zlatiboru koja je inspirisana prirodom!
Kurir 11.03.2023
U Domu kulture na Zlatiboru, u petak 10. marta otvorena je druga samostalna izložba glumice Katarine Žutić. Njeni akvareli pripadaju cilusu "Moja klimatska meno promena", a slike izložene na Zlatiboru radila je poslednjih meseci i nazvala ih je… »
„Prošlo je vreme izlazaka i ludovanja“: Izložba akvarela glumice Katarine Žutić na Zlatiboru
Nova 11.03.2023
U Domu kulture na Zlatiboru, juče je otvorena druga samostalna izložba glumice Katarine Žutić. Njeni akvareli pripadaju ciklusu ’Moja klimatska meno promena’, a slike izložene na Zlatiboru radila je poslednjih meseci i nazvala ih je jednostavno… »
Vesti dana »
Rezultati izbora u SAD-u: Kada možemo očekivati ime pobjednika
Al Jazeera pre 25 minutajoš 36 povezanih
Premijer Vučević će prihvatiti ostavku ministra građevinarstva Gorana Vesića
Beta pre 19 minutajoš 35 povezanih
Jokić ostvario 133. tripl-dabl u regularnom delu NBA lige: Vodio je Denver do trijumfa nad Torontom
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih