Povezane vesti
Izložba glumice Katarine Žutić na Zlatiboru
Politika 11.03.2023
Druga samostalna izložba glumice Katarine Žutić otvorena je sinoć u galeriji Kulturnog centra „Zlatibor”. Njeni akvareli pripadaju cilusu „Moja klimatska meno promena”, a slike izložene na Zlatiboru radila je poslednjih meseci i nazvala ih je… »
Moja klimatska meno promena: Izložba glumice Katarine Žutić na Zlatiboru koja je inspirisana prirodom!
Kurir 11.03.2023
U Domu kulture na Zlatiboru, u petak 10. marta otvorena je druga samostalna izložba glumice Katarine Žutić. Njeni akvareli pripadaju cilusu "Moja klimatska meno promena", a slike izložene na Zlatiboru radila je poslednjih meseci i nazvala ih je… »
„Prošlo je vreme izlazaka i ludovanja“: Izložba akvarela glumice Katarine Žutić na Zlatiboru
Nova 11.03.2023
U Domu kulture na Zlatiboru, juče je otvorena druga samostalna izložba glumice Katarine Žutić. Njeni akvareli pripadaju ciklusu ’Moja klimatska meno promena’, a slike izložene na Zlatiboru radila je poslednjih meseci i nazvala ih je jednostavno… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane