Povezane vesti
Bežala sam, pa naišla na ćutljivog sociopatu! Kija Kockar prozvala Slobu - najgore sam prošla od svih žena u porodici!
Mondo 11.03.2023
Kija Kockar je govorila o muškarcima u svom životu i otkrila kakvo je ona imala iskustvo do sada u ljubavnim odnosima. Kija Kockar je govorila o muškarcima u svom životu i otkrila kakvo je ona imala iskustvo do sada u ljubavnim odnosima. Kristina Kija… »
"Zadesio me ćutljivi sociopata": Kija Kockar oplela po bivšem mužu Slobi Radanoviću: "Najgore sam prošla od svih"
Blic 11.03.2023
Pobednica rijalitija "Zadruga 1" Kristina Kija Kockar javno je potkačila bivšeg muža, pevača Slobodana Radanovića. Kija Kockar je, naime, progovorila o bivšem suprugu i nije imala dlake na jeziku. - Ja sam bežala od muškaraca koji liče na mog oca. Bežala… »
"Naišla sam na ćutljivog sociopatu" Kija Kockar žestoko potkačila Slobu: Od svih sam ja najgore prošla!
Kurir 11.03.2023
Kija Kockar, rijaliti pobednica i pevačica, gostovala je u emisiji i otkrila da je ona nažalost, kao i žene u njenoj porodici imala loše iskustvo u izboru muškarca. Tema emisije su istraživanja o tome na kakve tipove muškaraca žene najčešće padaju, za… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

Pogled na Beograd iz Starog dvora: Polukružno preko Terazija, Trg Nikole Pašića "nova razglednica grada", signalizaciju u Drajzerovoj i Bulevaru vojvode Mišića kao u Kneza Miloša
Ekapija pre 31 minutajoš 23 povezane

Čubrilo otkrio kada se vraćaju letnje vrućine: Do ovog datuma biće suvo i toplo, a onda drastična promena
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Raketni napad u Sumskoj oblasti, ima mrtvih i ranjenih
RTV pre 17 minutajoš 21 povezana