Повезане вести
Бежала сам, па наишла на ћутљивог социопату! Кија Коцкар прозвала Слобу - најгоре сам прошла од свих жена у породици!
Мондо 11.03.2023
Кија Коцкар је говорила о мушкарцима у свом животу и открила какво је она имала искуство до сада у љубавним односима. Кија Коцкар је говорила о мушкарцима у свом животу и открила какво је она имала искуство до сада у љубавним… »
"Задесио ме ћутљиви социопата": Кија Коцкар оплела по бившем мужу Слоби Радановићу: "Најгоре сам прошла од свих"
Блиц 11.03.2023
Победница ријалитија "Задруга 1" Кристина Кија Коцкар јавно је поткачила бившег мужа, певача Слободана Радановића. Кија Коцкар је, наиме, проговорила о бившем супругу и није имала длаке на језику. - Ја сам бежала од мушкараца… »
"Наишла сам на ћутљивог социопату" Кија Коцкар жестоко поткачила Слобу: Од свих сам ја најгоре прошла!
Курир 11.03.2023
Кија Коцкар, ријалити победница и певачица, гостовала је у емисији и открила да је она нажалост, као и жене у њеној породици имала лоше искуство у избору мушкарца. Тема емисије су истраживања о томе на какве типове мушкараца… »
Вести дана »
Селаковиц́ о случају „Генералштаб“: Очекујем да суђење буде блокадерима који су узурпирали део државе
Спутник пре 1 сатјош 75 повезаних
СРЦЕ: Одустајање Кушнера од Генералштаба је најболнији ударац Вучићу, изгубио чак и привид подршке
Н1 Инфо пре 39 минутајош 26 повезаних
РТС и даље без новог генералног директора - ниједан кандидат нема довољно гласова
BBC News пре 3 сатајош 24 повезане
Министар: Плате просветним радницима веће за 5,1 одсто од 1. јануара 2026.
Бета пре 6 сатијош 40 повезаних