Повезане вести

Бежала сам, па наишла на ћутљивог социопату! Кија Коцкар прозвала Слобу - најгоре сам прошла од свих жена у породици!

Бежала сам, па наишла на ћутљивог социопату! Кија Коцкар прозвала Слобу - најгоре сам прошла од свих жена у породици!

Мондо 11.03.2023
Кија Коцкар је говорила о мушкарцима у свом животу и открила какво је она имала искуство до сада у љубавним односима. Кија Коцкар је говорила о мушкарцима у свом животу и открила какво је она имала искуство до сада у љубавним… »
"Задесио ме ћутљиви социопата": Кија Коцкар оплела по бившем мужу Слоби Радановићу: "Најгоре сам прошла од свих"

"Задесио ме ћутљиви социопата": Кија Коцкар оплела по бившем мужу Слоби Радановићу: "Најгоре сам прошла од свих"

Блиц 11.03.2023
Победница ријалитија "Задруга 1" Кристина Кија Коцкар јавно је поткачила бившег мужа, певача Слободана Радановића. Кија Коцкар је, наиме, проговорила о бившем супругу и није имала длаке на језику. - Ја сам бежала од мушкараца… »
"Наишла сам на ћутљивог социопату" Кија Коцкар жестоко поткачила Слобу: Од свих сам ја најгоре прошла!

"Наишла сам на ћутљивог социопату" Кија Коцкар жестоко поткачила Слобу: Од свих сам ја најгоре прошла!

Курир 11.03.2023
Кија Коцкар, ријалити победница и певачица, гостовала је у емисији и открила да је она нажалост, као и жене у њеној породици имала лоше искуство у избору мушкарца. Тема емисије су истраживања о томе на какве типове мушкараца… »

Вести дана »