Повезане вести

Убиство у Обреновцу, ухапшени се сам пријавио

Убиство у Обреновцу, ухапшени се сам пријавио

Политика 11.03.2023
ОБРЕНОВАЦ – У Полицијску станицу Обреновац данас је у послеподневним сатима дошао Д. С. (1976) и изјавио да је у својој кући у Авалској улици бр.15 ножем нанео повреде Ч.Љ. (1952) који је преминуо, обавестио је Тањуг данас… »
Ножем убио човека па се сам пријавио полицији

Ножем убио човека па се сам пријавио полицији

РТВ 11.03.2023
ОБРЕНОВАЦ - Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су Д.С. (1976) због постојања основа сумње да је данас извршио кривично дело тешко убиство. Он се сумњичи да… »
Ухапшен мушкарац (47) због убиства старца (71) у кући у Обреновцу: Нанео му више убодних рана

Ухапшен мушкарац (47) због убиства старца (71) у кући у Обреновцу: Нанео му више убодних рана

Нова 11.03.2023
Београдска полиција, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсила је Д. С. (1976) због сумње да је извршио кривично дело тешко убиство, саопштило је вечерас Министарство унутрашњих послова. Он се сумњичи да је данас у… »
Убиство у Обреновцу, осумњичени се сам пријавио полицији

Убиство у Обреновцу, осумњичени се сам пријавио полицији

Н1 Инфо 11.03.2023
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су Д. С. (47) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство, наводи се у саопштењу МУП. Како се… »
Огласио се МУП поводом убиства у Обреновцу

Огласио се МУП поводом убиства у Обреновцу

Телеграф 11.03.2023
Он се сумњичи да је данас у својој кући у Обреновцу, ножем нанео више убодних рана седамдесетједногодишњем мушкарцу. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ухапсили су Д… »
Обреновац: Избо мушкарца на смрт, па се сам пријавио полицији

Обреновац: Избо мушкарца на смрт, па се сам пријавио полицији

Радио 021 11.03.2023
У Авалској улици у Обреновцу, у насељу Гај, данас је у поподневним часовима пронађено беживотно тело мушкарца. Како незванично сазнаје РТВ Маг, око 17 часова у полицијској станици Обреновац појавио се мушкарац који је признао да… »
Откривамо шта је претходило крвавом пиру у Обреновцу: Један дуговао паре другом, свему кумовао алкохол

Откривамо шта је претходило крвавом пиру у Обреновцу: Један дуговао паре другом, свему кумовао алкохол

Телеграф 11.03.2023
Полиција је отишла на адресу на којој је пријављен злочин и нашла мушки леш. Д. С. (47) је око 16:45 часова отишао у станицу полиције и изјавио да је у својој кући у Авалској улици у Обреновцу нанео повреде ножем Ч. Љ. (71) од… »
Убиство у Обреновцу, тело мушкарца пронађено у кући

Убиство у Обреновцу, тело мушкарца пронађено у кући

ИндексОнлине 11.03.2023
ОБРЕНОВАЦ – У Полицијској станици Обреновац данас је у послеподневним сатим дошао Д.С. (1976) и изјавио да је у својој кући у Авалској улици бр.15 ножем нанео повреде Ч.Љ. (1952) који је преминуо, сазнаје Тањуг. Полиција је… »
Убиство у Обреновцу: Тело мушкарца пронађено у кући

Убиство у Обреновцу: Тело мушкарца пронађено у кући

Нова 11.03.2023
У Авалској улици у Обреновцу, у насељу Гај, данас је у поподневним часовима пронађено тело мушкарца, пише РТВ Маг. Како незванично сазнаје РТВ Маг, око 17 часова у полицијској станици Обреновац појавио се мушкарац који је… »
Детаљи убиства у Обреновцу: Избо га ножем насмрт у својој кући, па отишао у полицију

Детаљи убиства у Обреновцу: Избо га ножем насмрт у својој кући, па отишао у полицију

Телеграф 11.03.2023
Полиција је одмах изасла на лице места, затекла беживотно тело Ч. љ. Д. С. (47) је око 16:45 часова, како Телегхраф сазнаје, отишао у станицу полиције и изјавио да је у својој кући у Авалској улици нанео повреде ножем Ч. Љ… »
Убиство у Обреновцу: Ушао у полицијску станицу и рекао да је избо мушкарца насмрт

Убиство у Обреновцу: Ушао у полицијску станицу и рекао да је избо мушкарца насмрт

Телеграф 11.03.2023
Свему је претходила свађа. У насељу Гај у Авалској улици Обреновцу, како је потврђено за Телеграф, догодило се убиство. Према незваничним ифнормацијама, починилац се сам предао. Он је, наиме, ушао у полицијску станицу и признао… »

Вести дана »